Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. Február 08. 14:20, péntek | Bulvár

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Nyolc év után pénteken este tér vissza, az Illés Vandát alakító Kardos Eszter a Barátok köztbe.

"Jó érzés volt újra forgatni úgy éreztem hogy a stúdióban megállt az idő amióta nem voltam arra. Persze jöttek új emberek de a hangulat a régi így gyorsan visszarázodtam a munkába. Amikor megtudtam hogy Vanda terhesen tér vissza, megörültem, mert arra gondoltam mivel az én élményem is még friss tudok belőle táplálkozni. Ez sok jelenet eljátszásakor segítségemre volt úgy gondolom bizonyos dolgokat így hitelesebben tudtam alakítani. Mivel szinte a Barátok közben nőttem fel illetve második otthonomnak tekintettem amióta csak ott vagyok, így nem is volt kérdés amikor megkerestek azzal kapcsolatban, hogy lenne -e kedvem visszatérni, azonnal igent mondtam. Ehhez persze a munka és a csalad összeegyeztetése sok szervezést igènyel, a kisfiam Erik felügyelete, de szerencsére a családom és párom, Rúben ebben nagy segítségemre van. Rúbennek is viszonylag rugalmas a munkája,így aztán tud otthonról is dolgozni tehát ha forgatnom kell általában ő vigyáz Erikre.

Szerencsére a stúdióban is nagyon megértőek a gyerekkel kapcsolatban így próbálják a jeleneteimet összesűríteni hogy a lehető legkevesebbet kelljen bejárnom. Lehetőségem van arra is hogy Eriket bevigyem magammal. Kialakítottak számunkra egy pihenő szobát kisággyal és játszósarokkal.

Mindenki nagy örömmel fogadott olyan érzés volt mintha csak tegnap léptem volna ki utoljára stúdió kapuján. Egyelőre olyan szereplőkkel forgatok akiket már jól ismerek és régen is együtt dolgoztunk, de ahogy a történet majd bonyolódik biztos kapcsolatba kerülök az új szereplőkkel is." - nyilatkozta Kardos Eszter megkeresésemre.

Visszatérése hosszútávú lesz.

Írta: Csobay Dániel

Képek: Instagram; RTL Klub; Kardos Eszter forrásából

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.