Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 31. 19:00, szerda | Belföld

Állatok farsangja 500 ft-ért

Állatok farsangja 500 ft-ért

Idén először várja a látogatókat az Állatok Farsangja háromnapos program február 2-től 4-ig, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

„Légy ott!” az álarcos állatokkal mindhárom nap, vagy rejtőzz álarc mögé a kézműves standnál!


A háromnapos rendezvény ismeretterjesztő és szórakoztató programokat is rejt magában, amit egyetlen állatbarát sem hagyhat ki. A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak.

Lesz jegesmedve gyógyítás, ahol fény derül arra, hogy vajon megfázhat-e a jegesmedve. Február 2-án jelmezes vonuláson, a rendezvény ideje alatt pedig farsangi állatbemutatókon vehetnek részt az érdeklődők. Február 3-án és 4-én a Bóbita Band szórakoztatja a jelmezbálba érkezőket.

FELHÍVÁS!

Azok a 14 év alatti gyermekek, akik jelmezben, farsangi álarcban érkeznek, 100 Ft-os jegyárral léphetnek be az Állatkertbe.

A részletes program itt található:

http://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2018-02-02-allatok-farsangja

Forrás: zoobudapest.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.