Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Szeptember 07. 12:56, kedd | PR

Álljon biztos lábakon! A lábmasszarozó hatása egészségünkre

Álljon biztos lábakon! A lábmasszarozó hatása egészségünkre

A lábunk minden nap keményen dolgozik, főleg, ha sok házimunkát és olyan feladatokat végzünk, amelyek általában sok sétát és mozgást igényelnek.

A nyakunkhoz, a hátunkhoz és a vállunkhoz hasonlóan a lábunk is élvezheti a rendszeres masszázst.
A perifériás neuropátiában szenvedők a lábfájdalom átmeneti enyhítésének módját kereső gondozók a lábmasszázs eszközeit kiegészítő kezelésnek tekinthetik.

Egy professzionális talpmasszázs pihentető tud lenni, még úgyis ha maga csinlája ezt. Hasonló előnyöket élvezhet, ha mindezt egy elektromos lábmasszírozó gép csinálja. Az alábbiakban egy útmutató a csináld magad lábmasszázshoz.


A lábmasszírozó használatának előnyei

A talpmasszázs kiváló módszer a perifériás neuropátia okozta tünetek kellemetlenségek kezelésére. A masszázs terapeuta alkalmazásának költségei meglehetősen magasak lehetnek, de a talpmasszírozó gép költséghatékony és kényelmes módja lehet a lábfájdalmak enyhítésére otthon.

A talpmasszázs általában csökkenti a feszültséget, serkenti az izmokat, enyhíti a fájdalmat és javítja a keringést. A reflexoterápia segít korrigálni a test egyensúlyhiányát azáltal, hogy a lábad bizonyos területeire irányul. A lábak megfelelő stimulálása enyhítheti az egész test feszültségét.

A lábmasszírozók használatával maximalizálhatja a talpmasszázs által nyújtott relaxációt. Szunyókálhat, miközben lábmasszázst végez, filmet nézhet, vagy utána pedikűröt kaphat. Ez lehetőséget ad arra is, hogy ellenőrizzük a lábunkat, hogy nincsenek-e bütyök, tyúkszem, hólyag és a köröm problémái.


Amikor a lábmasszírozó kellemetlenséget tud okozni

Néhány lábmasszírozó hőt használ a láb stimulálására, és a súlyos zsibbadásban szenvedő betegek gondozóinak körültekintően kell eljárniuk, mivel fennáll az égés veszélye. Ezenkívül a mély gyúrási funkcióval rendelkező masszírozók súlyosbíthatják a keringési problémákat.

Ezért különösen fontos, hogyha egy ilyen típusú gép vásárlására adjuk a fejünket, mindenesetben körültekintően válasszunk. Kutassunk fel több webáruházat, olvassunk utána az interneten vagy kérjük szaktanácsadó véleményét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 16:15, szerda | PR

Munkavédelmi összehangolással sok fejfájás megspórolható

Sokféle alvállalkozó több munkása dolgozik egy kivitelezési helyen, sokféle különböző feladattal?Hát, biztonsági kockázatból és egészségügyi kockázatból épp nincs hiány, sőt, a kockázatok megnőnek a feladatok egymásra hatása mi

2021. Szeptember 21. 11:22, kedd | PR

Hogyan telepítsünk LED panelt?

A LED-es integrált panel olyan világítástechnikai eszköz, amely kis felületen képes megfelelő fényerősséget biztosítani.

2021. Szeptember 10. 18:16, péntek | PR

Sosem gondolnád, hogy Vin Disel magyar hangja mennyire sokoldalú

A legtöbb filmben Galambos Péter, a Hungarianvoices szinkronügynökség alapítójának hangján szólal meg Vin Disel, de Galamb emellett egy rendkívül sokoldalú művész.

2021. Szeptember 10. 17:51, péntek | PR

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A tetőtéri ablakok egyik legkomolyabb kihívása a nagy szögben beérkező napfény, ami miatt a tetőtér rendkívüli mértékben fel tud melegedni.