Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 08. 07:51, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Alulöltözött feleség lett a modellből

Alulöltözött feleség lett a modellből

Marisa Millert megválasztották a világ legjobb nőjének, amit ő azzal hálált meg, hogy megmutatta, milyen az igazi álomfeleség - szorgos és alulöltözött.

Egyes alternatív nézeteket valló férfiak szerint a nőknek hetven dologhoz kell érteniük - a főzéshez, meg a hatvankilenchez. Marisa Miller azonban úgy látja, hogy sokkal inkább ki kell tennie magáért egy hölgynek, hogy igazi álomfeleség legyen, ezért ledobta magáról a fölösleges ruhadarabokat, és csak alig valamit hagyott magán. Majd a kerttől a konyháig rendbe rakott mindent otthonában, mert szerinte ez hozzátartozik a kötelességeihez. Aminek az ura, Griffin Guess bizonyára nagyon örül.

De, hogy Marisa rajongói se legyenek elkeseredve, az egyik férfimagazint beengedte otthonába, így megörökíthettek, hogy milyen is a szexi házimunka. A fotók alapján pedig nem csoda, hogy nemrég őt választották a világ legszexisebb nőjének. Ha minden feleség ilyen lenne, mint ő, akkor bizony a válóperes ügyvédek mehetnének szenet lapátolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült