Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 01. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Amerikai nagykövet érkezik Győrbe

Amerikai nagykövet érkezik Győrbe

December 3-án pénteken egész napos hivatalos látogatásra érkezik Győrbe Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete öt fős kíséretével, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megh

A nagykövet asszony és munkatársai fontosnak tartják, hogy közvetlen tapasztalatokat és kapcsolatokat szerezzenek Magyarországnak erről a gazdaságilag fejlett és ígéretes jövőjű térségéről.
A program 9 órakor kezdődik a kamarai székházban /Győr, Szent István u. 10/a, a Jerffy teremben, ahol Mihalicz Antal, Maász Dávid és Dinnyés Előd fogadja a vendégeket, majd vállalkozásvezetőkkel és a Széchenyi Egyetem képviselőivel folytatnak kötetlen beszélgetést. Mihalicz elnök díszoklevelet ad át a nagykövet asszonynak.
A program további részében a delegáció tagjai találkoznak Győr polgármesterével, a megyei önkormányzat elnökével, majd Pannonhalmára utaznak a főapáthoz. Délután még céglátogatás szerepel még a programban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.