Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Április 15. 17:04, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Andonik 4S avagy "karantén vélemények" Médiaválogatott módra

Andonik 4S avagy

Az önként vállalt karantént mindenki másképp éli meg.

De mit tehet egy televíziós-, egy rádiós műsorvezető egy reklámszakember és egy előadóművész ha be van zárva a négy fal közé? Nincs rádióadás, nincs rendezvény, nincs fellépés, nincs sport…

„Egy kicsit kakukktojásnak számítok, mert nekem van munkám ezekben a napokban is. A családommal szigorúan betartjuk a maradj otthon kérést, sehová nem mozdulunk ki bevásárolni és dolgozni hagyom csak el a házunkat. Nagyon nehéz megszokni ezt az új szituációt – mondja Szebeni István – régi életünk része volt a rengeteg kirándulás, családi játékok, utazás és sport. Most ez megszűnt egy 5 évessel pedig hatványozottan nehezebb”.

A virtuális valóságra kellett berendezkednie Abaházi Csabának is. A rádiós műsorvezető a járványügyi helyzet előtt néhány héttel veszítette el a munkáját. Csabi rögtön azon törte a fejét, hogyan tudná kihasználni az internet adta előnyöket.
„Örültem az ötletnek, ami az Andonik Médiaválogatott vezetőinek agyából pattant ki, hogy álljunk össze és a világháló segítségével engedjünk betekintést az életünkbe és gondolatainkba négyen, mint egy fantasztikus négyes – emlékszik vissza a műsor születésére – így indult el az Andonik 4S, ami szórakoztató, informatív, vicces és persze aktuális témákat dolgoz fel a legnagyobb biztonságban, négy fal között ülve.”
A műsor egyik ötletgazdája, Nagy Anett az Andonik Reklámügynökség vezetője, aki egyetlen nőként állandó közreműködője a műsornak. Az ő szemszögére mindig kíváncsiak lesznek mert persze egy-egy témát másként lát és él meg egy nő mint egy férfi.

„Minden adást úgy hozunk össze, hogy egy kiemelt vendégünk legyen benne – mondja az egykori válogatott női labdarúgó – elsőnek Gájer Bálintot hívtuk be a beszélgetésünkbe. Az aktuális járványhelyzet, elektronikus üzemmód mellett mesélt arról is, hogyan éli meg azt, hogy az összes fellépését lemondták egyik óráról a másikra és a nyárra tervezett esküvőjét is veszély fenyegeti.”

„Naponta kérdezik meg tőlem, milyen az, amikor egyik pillanatban a csúcson vagy, tele a naptárad bulikkal, készülsz egy nagyszabású lagzira, járod az országot, a másik pillanatban pedig itt ülsz a gép előtt és azon gondolkozol hogyan töltsd el hasznosan az idődet – kapcsolódik közbe a swing hercege – nehéz. Örültem az Andonik 4S-nek mert a Médiaválogatottban megismert barátaimmal beszélgethettem olyan témákról, amelyekben kíváncsi voltam én is mások véleményére.”

A 4-es szám bűvöletében készülő Andonik 4S műsora a YouTube-on tekinthető meg heti rendszerességgel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.