Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2020. Április 15. 17:04, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Andonik 4S avagy "karantén vélemények" Médiaválogatott módra

Andonik 4S avagy

Az önként vállalt karantént mindenki másképp éli meg.

De mit tehet egy televíziós-, egy rádiós műsorvezető egy reklámszakember és egy előadóművész ha be van zárva a négy fal közé? Nincs rádióadás, nincs rendezvény, nincs fellépés, nincs sport…

„Egy kicsit kakukktojásnak számítok, mert nekem van munkám ezekben a napokban is. A családommal szigorúan betartjuk a maradj otthon kérést, sehová nem mozdulunk ki bevásárolni és dolgozni hagyom csak el a házunkat. Nagyon nehéz megszokni ezt az új szituációt – mondja Szebeni István – régi életünk része volt a rengeteg kirándulás, családi játékok, utazás és sport. Most ez megszűnt egy 5 évessel pedig hatványozottan nehezebb”.

A virtuális valóságra kellett berendezkednie Abaházi Csabának is. A rádiós műsorvezető a járványügyi helyzet előtt néhány héttel veszítette el a munkáját. Csabi rögtön azon törte a fejét, hogyan tudná kihasználni az internet adta előnyöket.
„Örültem az ötletnek, ami az Andonik Médiaválogatott vezetőinek agyából pattant ki, hogy álljunk össze és a világháló segítségével engedjünk betekintést az életünkbe és gondolatainkba négyen, mint egy fantasztikus négyes – emlékszik vissza a műsor születésére – így indult el az Andonik 4S, ami szórakoztató, informatív, vicces és persze aktuális témákat dolgoz fel a legnagyobb biztonságban, négy fal között ülve.”
A műsor egyik ötletgazdája, Nagy Anett az Andonik Reklámügynökség vezetője, aki egyetlen nőként állandó közreműködője a műsornak. Az ő szemszögére mindig kíváncsiak lesznek mert persze egy-egy témát másként lát és él meg egy nő mint egy férfi.

„Minden adást úgy hozunk össze, hogy egy kiemelt vendégünk legyen benne – mondja az egykori válogatott női labdarúgó – elsőnek Gájer Bálintot hívtuk be a beszélgetésünkbe. Az aktuális járványhelyzet, elektronikus üzemmód mellett mesélt arról is, hogyan éli meg azt, hogy az összes fellépését lemondták egyik óráról a másikra és a nyárra tervezett esküvőjét is veszély fenyegeti.”

„Naponta kérdezik meg tőlem, milyen az, amikor egyik pillanatban a csúcson vagy, tele a naptárad bulikkal, készülsz egy nagyszabású lagzira, járod az országot, a másik pillanatban pedig itt ülsz a gép előtt és azon gondolkozol hogyan töltsd el hasznosan az idődet – kapcsolódik közbe a swing hercege – nehéz. Örültem az Andonik 4S-nek mert a Médiaválogatottban megismert barátaimmal beszélgethettem olyan témákról, amelyekben kíváncsi voltam én is mások véleményére.”

A 4-es szám bűvöletében készülő Andonik 4S műsora a YouTube-on tekinthető meg heti rendszerességgel.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 02. 06:55, csütörtök | Bulvár

Autósok találtak rá egy eszméletlen férfira a 8-as főúton

A férfi a záróvonal mellett feküdt.

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.