Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Június 20. 14:00, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Angelina Jolie már forgatja az új Csipkerózsikát

Angelina Jolie már forgatja az új Csipkerózsikát

Elkezdődött a Walt Disney Maleficent című Csipkerózsika-feldolgozásának forgatása Angelina Jolie-val az egyik főszerepben.

A filmstúdió kedden jelentette be, hogy a felvételek már egy hete folynak. Egyúttal az első képeket is publikálták, amelyeken Jolie a gonosz tündér maszkjában látható a haját takaró fekete fejdíszben és dekoratív sminkkel. A három dimenzióban készülő Maleficent a jól ismert Grimm-mesét dolgozza fel a Csipkerózsikát megátkozó gonosz tündér - magyar nevén Demona - szemszögéből. Azt a történetet látják majd a nézők, amelyből kiderül: mi keményítette meg annyira a tündér szívét, hogy megátkozza az újszülött Aurora hercegnőt. A látványosnak ígérkező produkció Robert Stromberg rendezői bemutatkozása. A debütáló direktor korábban az Avatar és az Alice Csodaországban című filmek díszlettervezőjeként két Oscar-díjat is begyűjtött. Jolie a film főproducereként is közreműködik a munkában. A film bemutatóját 2014 márciusára tűzték ki. A Disney stúdió 1959-ben mutatta be klasszikus Csipkerózsika-rajzfilmjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.