Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 06. 14:16, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina Jolie tette tönkre Johnny Depp párkapcsolatát

Angelina Jolie tette tönkre Johnny Depp párkapcsolatát

Angelina Jolie miatt ment tönkre Johnny Depp párkapcsolata, a partnere, Vanessa Paradis ugyanis meg van róla győződve, hogy a sztár megcsalta őt a kolléganőjével.

Angelina Jolie miatt ment tönkre Johnny Depp és Vanessa Paradis kapcsolata - árulták el a párhoz közel állók. Az ismerősök szerint a két híresség viszonya azóta válságban van, hogy Johnny Depp Vanessa kérésére sem szállt ki Az utazó című film stábjából, a nő ugyanis meg van győződve róla, hogy a forgatáson a sármos sztár megcsalta őt Angelina Jolie-val.

Vanessa kézzel-lábbal tiltakozott ellene, hogy kedvese együtt dolgozzon Angelinával, mert úgy gondolja, hogy a színésznő Brad Pittet is egyszerűen ellopta Jennifer Anistontól. Johnny Depp azonban nem hallgatott rá, és a forgatáson nagyon jól is érezte magát Jolie-val, amitől Vanessa betegesen féltékeny lett, és a vádaskodása mostanra odáig vezetett, hogy Depp besokallt.
Vanessa egyébként a szakításba sem hajlandó beletörődni, és azt mondja mindenkinek, hogy még mindig együtt vannak. Barátaik szerint ez azonban nem igaz, mert az Angelina-ügy véglegesen kettészakította őket, és Johnny Depp már egy másik nővel vigasztalódik. Ő viszont véletlenül sem Jolie, hanem Eva Green...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.