Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 23. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina megint terhes?

Angelina megint terhes?

Hirtelenjében felszedett pár kilót Angelina Jolie, így azonnal szárnyara kelt a pletyka, miszerint gyereket vár - amire több jel is utal.

Jelenleg éppen New Orleansban tartózkodik az egész Jolie-Pitt klán, mert Brad ott forgatja legújabb filmjét. A helyieket pedig teljesen meglepte, mennyire hétköznapi módon viselkedik a világ legnépszerűbb családja. Viszont a nagy meghatódottságban a figyelem sem lankadt, így rengetegen észrevették, hogy Angelina bizony hízásnak indult. Ami rá is fért, hiszen elég sovány volt az utóbbi időben. Viszont nagyon hirtelen szaladt fel az arcára és a hasára az a pár plusz kiló, illetve mellre is gyarapodott, ami nem a legkönnyebb. Vagyis gyanús, hogy Angie hízása mögött egy újabb terhesség áll.


Erre hivatalosan persze semmi bizonyíték, de a jelek elgondolkodtatóak. Először is a csemetéi között mindig két év a korkülönbség körülbelül, és pont ennyi idő telt el az ikrei születése óta. Aztán nagyon a nálunk forgatott rendezését leszámítva nincsen semmilyen filmes elfoglaltsága az elkövetkezendő hónapokra, illetve csak annyi, hogy a Kung Fu Panda második részét promótálja. A Vivienne-nel és Knox-szal való terhességét pedig az animációs alkotás előző felvonásának premierjén jelentette be. Vagyis a történelem ilyen téren akár ismételheti is önmagát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.