Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. December 03. 07:16, vasárnap | Helyi

Angyalok a belvárosban – elindult az idei jótékonysági kampány

Angyalok a belvárosban – elindult az idei jótékonysági kampány

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 7. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A kampány időtartama: 2023. november 29. – 2023. december 31.

A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is megyei oktatási intézmények számára írt ki az alapítvány pályázatot, így azok javasolhatnak támogatásra hátrányos helyzetű diákokat az alapítvány kuratóriuma számára, akik igazán látják, kik azok, akiknek leginkább szükségük van a segítségre.

Idén 8 iskola nyújtott be pályázatot, 28 rászoruló fiatal számára szeretnének támogatást nyerni.

A győri üzletek is kiveszik részüket az adománygyűjtésből. Az alapítvány arra kérte őket, hogy helyezzék ki kampányunk „angyalos” perselyeit üzletükben, amelybe a vásárlók bedobhatják adományaikat, ők pedig egy angyalka figurával köszönhetik meg a támogatást. A csatlakozó üzletek listáját a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány facebook oldalán tették közzé, ahol a kampány minden fontos mozzanatáról beszámolunk.

A „belváros és a kamara angyalai” idén is az adventi vásár Jótékonysági Faházában várják az adományozókat december 9-én szombaton és december 10-én vasárnap a jótékony forintokat pedig az általuk készített adventi díszekkel, ajándékokkal köszönik meg.

A jótékonysági faháznál az adományozóknak lehetőségük lesz fotót készíteni is az „angyalszárnyas” fotópontunknál. Az így elkészült fotókat közzétesszük a kampány Facebook-oldalán, büszkén mutatva be követőinknek, hogy az angyalok köztünk járnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 09:15, csütörtök | Helyi

Új tulajdonosa lett a gönyűi erőműnek

A nemzetközi Veolia Csoport magyarországi leányvállalata, a Veolia Invest Hungary Zrt. megszerezte a gönyűi erőmű 100%-os üzletrészét.

2024. Február 22. 08:12, csütörtök | Helyi

Filmbe illő autó üldözés volt Győrben – Videóval

Akciófilmbe illő jelenetnek lehettek tanúi nyáron a győriek: egy drog hatása alatt álló férfit csak hosszas üldözés után sikerült elkapni a rendőröknek. Videóval!

2024. Február 22. 07:15, csütörtök | Helyi

Ismét a bérekről tárgyaltak a győri Audiban

Február 19-én ismét egy asztalhoz ültek az Audi Hungaria és az autógyár szakszervezetének képviselői.

2024. Február 21. 09:13, szerda | Helyi

Amikor a robotika szak hasznosul a mezőgazdaságban

A Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári karának tudóscsoportja fejlesztette ki azt a kisméretű mezőgazdasági robotot, amely mesterséges intelligencia alkalmazásával új szintre emeli a mezőgazdasági munkálatokat.