Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 01. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Angyalok márpedig vannak!

Angyalok márpedig vannak!

Kinek milyen ajándékot vegyünk? Hol szerezzük be a karácsonyfa alá valót?

Nagy fejtörés ez így az ünnepek előtt, sokan listát írnak, olyanok is vannak, akik már szeptemberben elkezdték a vásárlást. Ők az előrelátók, de valljuk be, kevesen vannak. Jellemzőbb, hogy még az utolsó pillanatokban is végigrohanjuk a boltokat, hogy beszerezzük a ajándékokat. De ha Ön idén egy személyre szabott ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, egy lélekhez, szívhez szóló ajándékkal, akkor mindenképpen térjen be az Angyalboltba. Mi jártunk ott. Kellemes zene, érdekes ajándéktárgyak, könyvek, kövek és sok-sok misztikum. Mégis mennyi mindent rejteget ez a kis bolt, amiből egyébként csak kettő létezik az országban?

Erről kérdeztük a bolt tulajdonosát, Szabó-Rácz Andreát:

- Az üzletnek is az a neve, hogy Ezoterikus könyvek és ajándékok boltja, tehát minden, ami az ezotériával és spiritualitással kapcsolatos, az megtalálható itt az üzletben. Különböző termékkörök vannak, mind a könyveknél, mind pedig az ajándéktárgyaknál. Könyvek is sok témakörökben kaphatóak, agykontrollos, angyalos, asztrológia, feng shui-val kapcsolatos könyvek, mágiával, egészséges életmóddak, tudatos teremtés és sors alakítással. Tehát nagyon-nagyon sokrétű. Minden témakörhöz próbáljuk a régebbi és az aktuális szakirodalmat felkutatni és biztosítani a vásárlónak. A jóslás eszközei, a kártyák is megtalálhatóak.

Az jutott eszembe, hogy itt az eladóra nagyon nagy szerep jut. Hiszen ennyi minden mellett igenis értenie kell az ezotériához, az ajándéktárgyakhoz, ahhoz hogy egyes darabok milyen „erővel” bírnak. Ez így van?

Igen, aki ide betér, tanácsot kap. Szakemberünk minden témakörbe belekóstolt, járatos benne.

Spirituális terapeutaként is dolgozik, de kineziológiával is foglalkozik, valamint jóslással és lelki kezeléssel, tehát nagyon sokrétű ismerettel rendelkezik. Próbál célirányosan segíteni a vásárlónak.

De ez nem csak egy egyszerű bolt, ahová betérünk és vásárolunk valamit, hanem létezik angyalklub és különböző tanfolyamokat is indítanak. Mégis milyen jellegű tanfolyamok ezek? Mit tanítanak?

Az Angyal klub rendszeresen, kéthetente működik. Itt mindig van egy bizonyos téma, amit körbe járunk. Meditáció, spirituális gyakorlat jellemzi. Angyal tanfolyamot szervezünk, reiki és spirituális alaptanfolyamot, amit már másodszor indítottunk útjára. De vannak kártya tanfolyamok is.

Ha valaki most eldönti azt, hogy ő bizony szeretne megtanulni cigánykártyából jósolni, akkor hol lehet, hol tud jelentkezni?

Honlapunkon minden információt megtalálnak a kedves olvasók, ez a www.angyalbolt.hu. De legegyszerűbb, ha ellátogat hozzánk.

Az üzletben számos érdekességet, különlegességet látok.

Minden darab különleges. Lehet különleges egy mandala kép, ami energetizál, energiát ad annak, aki nézegeti. De ugyanakkor egy angyalka, angyalfigura, angyalszobor szólhat a szívhez, a lélekhez. Aztán lehet konkrétan a köveket, az ásványokat, ásványékszereket gyógyítási célzattal használni, de lehet úgy, hogy szerencsét hozzanak, tulajdonságokat gyengítsünk vagy erősítsünk vele, ki miben hisz jobban. Jelentősége pedig mindig annak van, aminek jelentőséget tulajdonítunk. Én ezt vallom. Ahogyan sok félék vagyunk mi emberek, úgy sok félét mutat a bolt is. Az a cél, hogy a lélekhez szóljon. Jobbá tehetjük életünket olyan darabokkal, amelyek szívet, lelket melengetnek, célt mutatnak nekünk, vagy éppen segítségünkre sietnek. Az aromák is fontosak. Nálunk megtalálhatóak azok a különleges teák, amelyek segítenek ellazulni, vagy éppen teljesítésre ösztönöznek.

Az Angyalbolt, mily módon kedveskedik a vendégeknek? Hogy válhatunk törzsvásárlóvá?

Van egy törzsvásárlói rendszerünk, ami annyit jelent, hogy egy kis kártyát adunk a vásárlónak. Ezen a kártyán 6 pecsétet lehet összegyűjteni, minden vásárláskor adunk egy pecsétet. Ha betelt a kártya, akkor a 7. vásárlásnál minden termékből adunk 10 százalék kedvezményt minden vásárolt termékre. Hírleveleseinknek szoktunk kedvezményes kuponokat kiküldeni. Minden hónapban van egy bizonyos 21 napos akció. Ez azt jelenti, hogy egy termékkört akciózunk le ilyenkor. Legutóbb az illóolajokat.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ez az „Ölelésként ható ajándékok boltja”. Az üzletet látni kell, érezni és hagyni magunkat elvarázsolni, mert egy igazi, spirituális utazásra hív. Térjen be Ön is az Aradi Vértanúk útja 8-ba és fedezze fel önmagát.


Címkék: Angyalbolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?