Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 07. 06:28, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Anne Hathaway fehérneműben pózol a GQ magazinban

Anne Hathaway fehérneműben pózol a GQ magazinban

Anne Hathaway, Alice csodaországban Fehér Királynője kivételesen levetkőzött egy férfimagazin kedvéért. Igaz, túl sokat nem mutat meg magából, hiszen minden fotón fehérnemű takarja a kényesebb részeket.

Hathaway nem tartozik azon hírességek közé, akikkel túl sűrűn találkoznánk egy-egy férfimagazin címlapján. Most azonban változtatott jó szokásán, és a brit GQ magazin számára egy fehérneműs sorozat készült róla.


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.