Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Március 24. 14:45, csütörtök | Sport
Forrás: NSO

Anthony nélkül jobb a Nuggets, a Spurst is legyőzte

Anthony nélkül jobb a Nuggets, a Spurst is legyőzte

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Tim Duncant sérülés miatt nélkülöző San Antonio Spurs 115–112-es vereséget szenvedett a Denver Nuggets otthonában. A Boston Celtics hazai pályán kapo

A már említett dupla után Raymond Felton büntetője alakította ki a végeredményt. A Nuggets pedig most már szinte megállíthatatlanul robog a rájátszás felé.

„Most már valamelyest kiszámíthatatlanabbul játszanak. Olyan játékosaik vannak, akik képesek pontokat szerezni, és védekezésben le tudják szűkíteni a területeket” – mondta a Spurs kosarasa, a végén fontos hárompontos kísérletet elhibázó Manu Ginóbili a találkozót követően.

A Denver a legutóbbi öt összecsapását elveszítette a Spurs ellen, úgyhogy már itt volt az ideje egy Nuggets-sikernek, amelyben ezúttal a cseresor vállalta a legnagyobb szerepet. A 12 éve profiskodó Al Harrington 27 ponttal csapata legeredményesebb játékosa volt. De a szintén a kispadról beálló J. R. Smith és Raymond Felton egyaránt 18 ponttal vette ki a részét a sikerből.

A Spursben ezúttal már nem lépett pályára a Golden State ellen megsérülő Tim Duncan.

A Memphis remek győzelmet aratott a játéknapon: a keleti második Boston elleni siker után a Grizzlies továbbra is harcban van a playoffért. Leon Powe és Tony Allen 2008-ban még részese volt a Celtics 2008-as bajnokcsapatának, most azonban a Memphis sikeréért tettek meg mindent.

A 13 pontos Powe mellett Marc Gasol 11 pontig és 11 lepattanóig, míg Zach Randolph 13 pontig és nyolc lepattanóig jutott. A Memphis kiegyenlített csapatjátékára jellemző, hogy a pályára lépő 10 játékos közül senki sem dobott 13 pontnál többet, nyolcnál kevesebbet pedig csak Greivis Vasquez (4) és Shane Battier (0) ért el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.