Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Április 07. 10:45, csütörtök | Helyi
Forrás: V, fotó: Antonia Vai honlapja

Antonia Vai lemezbemutató koncert április 9-én a Rómerben!

Antonia Vai lemezbemutató koncert április 9-én a Rómerben!

Tavasszal közös lemezbemutató turnéra indul Antonia Vai és a Muriel!

A svéd-magyar soul díva és a formabontó rockzenekar találkozása különleges hangulatot és felejthetetlen koncertélményeket ígér.

Leonard Cohen és Nina Simone zenei unokája huszonöt éves svéd lány, aki újabban Budapesten él és üdítően különbözik a hideg skandináv popzenei paradigmától: amit csinál, az minden elektronikát nélkülöző, meleg, akusztikus soul- és folkelemekkel dolgozó singer-songwriter-pop” - írták róla aPesti Est-ben 2013-ban.

Antonia Vai Svéd/Magyar énekes, zenész és zeneszerző. Stockholmban született és nevelkedett, majd 2013-ban költözött Budapestre, hogy kipróbálhassa magát a hazai zenei világban.

Antonia gyermekkora óta ír dalokat, zongorázik és gitározik. Már fiatalon elkezdte saját dalait énekelni és felvenni, először csak saját szobája falai közt adta elő dalait, majd 2007-ben először színpadra állt egy kis stockholmi bárban. Azóta egy rövid londoni kitérő után a Magyar zenei kultúrát színesíti. Zenéjét remekül egészíti ki kissé rekedtes, mély érzelmeket kavaró hangja. Dalai szövegközpontúak, a személyiségre építenek.

Az országos turné állomásai, ahol bemutatkozik AntoniaTightrope EP-je, illetve a Muriel Fountain of fun című nagylemeze, a következők: Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Mezőkövesd. Találkozunk a lemezbemutató koncerten április 9-én a Rómerben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.