Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 27. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Antonio Banderas anyója elmacskásodott

Antonio Banderas anyója elmacskásodott

A cannes-i fesztiválon is népszerűsítette a Csizmás, a kandúrt Antonio Banderas.

A Shrek-filmekből ismert macseknek, akinek most önálló produkciót szenteltek, nemcsak hangját kölcsönzi, hanem Csizmás kicsit külsőleg is hasonlít a Hollywoodba szakadt spanyol színészre. Banderas elárulta, mindig is nagy macskás volt, de a családból igazán az anyósa van oda a cicusokért - ráadásul a nagyobbakat kedveli: tigriseket és oroszlánokat gondoz. Melanie Griffith édesanyja, Tippi Hedren - egykor Hitchcock kedvenc színésznője - a Los Angeles melletti Shambala állatrezervátum egyik vezetője.

- Az állatok szabadabban vannak, mint egy állatkertben, inkább szafari park ez a hely - magyarázza Banderas.

- Folyamatosan jön az utánpótlás, mert az emberek szívesen vesznek tigrist meg oroszlánt, olyan cukik, amíg kicsik. Aztán csak nőnek, nőnek, és kiderül, nemsokára megeszik a nagymamát - ekkor keresnek nekik valamilyen menhelyet. A Shambalában jó dolguk van. Tippi egyébként nemcsak nagymacskákkal foglalkozik, van elefánt meg kígyó is minden méretben.

A Csizmás, a kandúr előzményfilm, vagyis azt meséli el, hogy lett a kistermetű, de annál nagyobb szívű macskából veszedelmes kardforgató és ellenállhatatlan szívtipró.
(Puss in Boots - hazai bemutató: 2011. december)

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.