Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Május 02. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett Mariah

Anya lett Mariah

Tegnap megszületettek Mariah Carey és Nick Cannon ikrei, még boldogabbá téve a sztárpár életének legfontosabb dátumát.

Április utolsó napja még különlegesebb lesz ezentúl Mariah Carey és férje, Nick Cannon életében. Ugyanis ez a dátum már nemcsak a házassági évfordulójukat jelöli, hanem gyermekeik születésnapját is. Mindezt pedig csak a természetnek köszönhetik, nem mesterségesen intézték úgy, hogy szombaton jöjjenek világra ikreik, amikor egybekelésük harmadik esztendejét ünnepelték. A negyvenkét éves díva éjfél után adott éltet ikreiknek, a kislány és kisfiú is teljesen egészséges. A nevüket azonban egyelőre nem árulták el a szülők. A világra jöttük után azonban azonnal szembesültek a babák a mama művészetével, mert meghallgatta a család közösen a We Belong Together című Carey klasszikust. Majd békésen végigszundikálták, amint anya és apa újra megerősítik a házassági fogadalmaikat, ott helyben a kórházban, egy odarendelt pap előtt. Vagyis a Carey-Cannon páros boldogabb nem is lehetne. A világ pedig szintén hálás, hogy az ikrek megszületése után már nem kell terhességet elcsúfító vetkőzéseket látnia tőlük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.