Városlista
2024. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2022. Február 23. 09:15, szerda | Helyi

Anyagi segítséget is kaphatnak az áldozatok

Anyagi segítséget is kaphatnak az áldozatok

Akár anyagi támogatás is jár a bűncselekmények áldozatainak, amelyet méltányosság alapján ítélhetnek meg a kormányhivatalok.

Egyebek mellett erről is kaphattak tájékoztatást az érdeklődők az egyik győri bevásárlóközpontban, ahol a Győri Rendőrkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tartott nyílt napot. A látogatók a megelőzés fontossága mellett megismerkedhettek az Áldozatsegítő Szolgálat legfontosabb feladataival is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 24. 09:12, szombat | Helyi

Tizennegyedszer is bajnok a megyei horgász szövetség csapata

Győr-Moson-Sopron vármegye horgászcsapata a LXI. Tagszövetségi Országos Bajnokságon 14. alkalommal hódította el a bajnoki trófeát: most a somogyiak és a ráckeveiek elől.

2024. Augusztus 24. 08:12, szombat | Helyi

Új vízvezetékek lesznek a Nép utca környékén

Új vízvezetékeket építenek ki a győri Újváros nyugati részén az Újító és a Nép utcában, ahol állandó problémákat okozott már az elmúlt években az öreg vízhálózat.

2024. Augusztus 24. 07:16, szombat | Helyi

Négy napig buszokat vetnek be a Győr-Veszprém vasútvonalon

Pályakarbantartási munkákat végeznek a Győrszabadhegy és Veszprém állomás közötti vasútvonalon, emiatt módosul a menetrend augusztus 26-a és 30-a között, vonatpótló buszokat vetnek be – tájékoztat a MÁV.

2024. Augusztus 23. 09:10, péntek | Helyi

Kajak-kenu: két győri sportoló is ott lesz a pénteken kezdődő vébén

A párizsi olimpián szerepelt magyar kajak-kenusok közül négyen tagjai a nem olimpiai versenyszámok pénteken kezdődő világbajnokságán szereplő válogatottnak.