Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Február 12. 07:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Apja végzett a másfél éves devecseri gyermekkel?

Apja végzett a másfél éves devecseri gyermekkel?

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 18 éves devecseri férfit, akinek másfél éves gyermeke verés miatt halt meg a napokban.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön éjjel vette őrizetbe a 18 éves apát, miután alapossá vált a gyanú, hogy másfél éves gyermekének halálához köze van.

Február 2-án jelent meg az ügyeletes orvosnál a fiatal apa a másfél éves fiúcsecsemővel. A gyermek eszméletlen volt, mentőhelikopterrel azonnal a győri kórházba szállították. A csecsemő néhány nappal később életét vesztette a kórházban.

A szülők elmondása szerint a gyermek hetekkel korábban beverte fejét az ágy sarkába, s mielőtt orvoshoz szaladtak vele, altatás közben rosszul lett. Az igazságügyi szakértő ezzel szemben megállapította, hogy a gyermeken összesen három fejsérülés volt található. Ennek alapján felmerült a gyanúja, hogy a csecsemőt bántalmazták.

Az ügyben az ajkai rendőrség indított nyomozást segítségnyújtás elmulasztása miatt, de a szakértői vélemény alapján halált okozó testi sértés gyanúja miatt folyt tovább a nyomozás, s az ügyet átvette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A 18 éves devecseri gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.