Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2019. Május 21. 16:07, kedd | Belföld

Ápolóra támadt egy makói férfi

Ápolóra támadt egy makói férfi

A makói férfi bement az egyik helyi háziorvosi rendelőbe, hogy gyógyszereket írasson fel magának. A nyugtatókat sem az orvos, sem az ápoló nem akarta felírni, ezután ragadta meg az ápoló nyakát.

A férfi tavaly júniusban tért be az egyik makói háziorvosi rendelőbe, hogy nyugtatókat írasson fel magának. Mivel az azt megelőző héten már kapott gyógyszert, az orvos nem volt hajlandó neki újra felírni. Emiatt a férfi ingerült lett és összeveszett az ápolóval. Később egy mankóval hadonászott fenyegetően, majd megragadta az ápoló nyakát és fojtogatni kezdte.

Az ápolónak zúzódásos, 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és könnyű testi sértéssel vádolja a férfit. Az ügyben a Makói Járásbíróságon döntenek majd.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 11:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Szeptember 24. 11:11, vasárnap | Belföld

Nébih: megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Az őszi esőzések miatt vasárnaptól megszűnik az országos tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján szombaton.

2023. Szeptember 23. 13:00, szombat | Belföld

Nagy Márton: a jövő évnek a növekedés helyreállításáról kell szólnia

Az idei az infláció letörésének éve, ám a pénzromlás egy számjegyű tartományát elérve jövő évben el kell kezdeni a gazdasági növekedés helyreállítását - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter.