Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Február 12. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Áramütés vethetett véget a 16 éves fiú életének

Áramütés vethetett véget a 16 éves fiú életének

Megtalálták pénteken a kecskeméti Bolyai Gimnáziumba járó nagykőrösi Bekő Laci holttestét. A 16 éves fiút az elsődleges adatok szerint feltehetően áramütés érte, amikor felmászott egy magasfeszültségű oszlopra. A nagykőrösi rendő

Korábban soha nem maradt el otthonról. Mindenki rendszeretőnek, tisztességtudónak ismeri a nagykőrösi Bekő Lacit. Január 20-án azonban szó nélkül távozott a családtól, s azóta sem tért haza. Akkor még mindenki reménykedett abban, hogy épségben, egészségesen hazatér Nagykőrös tehetséggondozó ösztöndíjasa, számos tanulmányi verseny győztese, akiről édesanyja, Károly Zoltán Pálné úgy tudta, hogy szinte naponta látták valakik a környéken, mégsem tud róla senki semmit.

Csak fokozta a kétségbeesésüket, hogy a fiú számítógépén felfoghatatlan üzeneteket találtak, amelyek „megfejtéséhez” rendőrségi szakértő és egy pedagógus kellett. Pénteken aztán elszállt minden remény…

Péntek reggel Nyársapát külterületén állampolgári bejelentésre megtaláltuk a fiú holttestét. Az elsődleges adatok alapján úgy véljük, hogy feltehetően áramütés érte, amikor felmászott egy magasfeszültségű oszlopra. Az orvos-szakértő kizárta az idegenkezűséget. A Nagykőrösi Rendőr-kapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet – mondta el Kovács Viktória rendőr százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tragédia miatt szombat este elmarad Laci kecskeméti gimnáziumában az alapítványi bál – erősítette meg a városban elterjedt szóbeszédet dr. Főzőné Timár Éva igazgatónő. Gyászol az iskola, a diáktársak, a tanárok is: a Bolyai-gimnázium egyik legkiválóbb tanulóját siratják. (pr)

baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok

2024. Szeptember 04. 08:04, szerda | Kék hírek

A 24 éve eltűnt gyermek holttestét találták meg!

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy a 24 éve eltűnt 11 éves fiú, Till Tamás holttestének maradványait találták meg június végén a nyomozók Baján – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2024. Szeptember 03. 07:45, kedd | Kék hírek

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját 13 év fegyházra ítélték

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítéletében 13 év fegyházbüntetésre ítélte a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját.

2024. Augusztus 31. 08:53, szombat | Kék hírek

A rendőrség azonosította a Groupamában távirányítással füstbombázó férfit

Azonosították azt a férfit, aki az augusztus 17-ei Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen távirányítással bekapcsolt egy zöld füstbombát a Groupama Aréna újpesti szektorában - közölte a rendőrség honlapján pénteken.