Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Július 25. 14:23, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Arcon lőttek egy férfit Sopronban

Arcon lőttek egy férfit Sopronban

Vitájukat akarta tisztázni, gáz-riasztó fegyverrel arcon lőtték.

A rendőrség ügyeletét július 24-én 17 órakor egy férfi értesítette arról, hogy Sopronban az utcán gáz-riasztó fegyverrel arcon lőtték. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 33 éves bejelentő gépkocsijával ismerőse lakására ment, hogy vitás ügyét vele rendezze. A lakásban tartózkodó 32 éves férfi, annak 28 éves barátja és látogatójuk között a ház előtt kialakult szóváltás dulakodássá fajult, melybe egy 21 éves nő is bekapcsolódott. S. Péter beismerte, tartási engedéllyel nem rendelkezik, védekezésből lőtt rá a riasztófegyverrel S. Józsefre, mert az késsel támadt rá.

A Soproni Rendőrkapitányság a három férfi és a nő ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A rendőrök az elkövetéskor használt gáz-riasztó fegyvert egy kapualjban elrejtve megtalálták, a házkutatás során egy 30 cm pengehosszúságú vadászkést és egy 80 cm-es baseballütőt lefoglaltak.

Címkék: fegyver, lövés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?