Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 06. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: HírTV

Árvízkárosultakon segítenek a műsorvezetők

Árvízkárosultakon segítenek a műsorvezetők

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetői ott segítenek, ahol tudnak. Most elhatározták, hogy az árvízsújtotta Mecsek-hegyháti településeket meghívják a Nemzeti Vágtára, sőt az egyik tel

Magyarhertelend, Mánfa, Bodolyabér, Mecsekpölöske és Liget - a Mecsek dombjai közt megbúvó kis települések, amelyeket súlyosan érint az árvízprobléma, ám lakói még a legnagyobb bajban sem csüggednek: még a gátról is énekelve jelentkeztek be a Class FM reggeli műsorában.

"Jó volt hallani, hogy ezek az emberek ilyen országos méretű katasztrófahelyzetben is képesek az összefogásra. Ezért gondoltuk úgy, hogy támogatjuk ezeknek a kis településeknek a Nemzeti Vágtán való megjelenését, hiszen a kisebb vidéki falvaknak önerőből meglehetősen nehéz idáig eljutniuk" - mondta Balázs, aki azt is hozzá tette, nagyon szurkolnak a Class FM színeiben indított Liget lovasának.

Kovács Gyula, Magyarhertelend polgármestere nagyon boldog a hatalmas lehetőségtől, amelyet igyekeznek meghálálni. "A Mecsek-Hegyháti Önkormányzatok Társulása pici közösség, ám tagjai nem szűkölködnek tehetségben. A Nemzeti Vágtára rengeteg színes, érdekes programmal készülünk" - árulta el a polgármester, aki a beszélgetés után rohant is vissza a gátra szivattyúzni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült