Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Június 06. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: HírTV

Árvízkárosultakon segítenek a műsorvezetők

Árvízkárosultakon segítenek a műsorvezetők

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetői ott segítenek, ahol tudnak. Most elhatározták, hogy az árvízsújtotta Mecsek-hegyháti településeket meghívják a Nemzeti Vágtára, sőt az egyik tel

Magyarhertelend, Mánfa, Bodolyabér, Mecsekpölöske és Liget - a Mecsek dombjai közt megbúvó kis települések, amelyeket súlyosan érint az árvízprobléma, ám lakói még a legnagyobb bajban sem csüggednek: még a gátról is énekelve jelentkeztek be a Class FM reggeli műsorában.

"Jó volt hallani, hogy ezek az emberek ilyen országos méretű katasztrófahelyzetben is képesek az összefogásra. Ezért gondoltuk úgy, hogy támogatjuk ezeknek a kis településeknek a Nemzeti Vágtán való megjelenését, hiszen a kisebb vidéki falvaknak önerőből meglehetősen nehéz idáig eljutniuk" - mondta Balázs, aki azt is hozzá tette, nagyon szurkolnak a Class FM színeiben indított Liget lovasának.

Kovács Gyula, Magyarhertelend polgármestere nagyon boldog a hatalmas lehetőségtől, amelyet igyekeznek meghálálni. "A Mecsek-Hegyháti Önkormányzatok Társulása pici közösség, ám tagjai nem szűkölködnek tehetségben. A Nemzeti Vágtára rengeteg színes, érdekes programmal készülünk" - árulta el a polgármester, aki a beszélgetés után rohant is vissza a gátra szivattyúzni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.