Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Hírek

2020. Március 09. 18:00, hétfő | Helyi

Átadták a Megye Turizmusáért Díjat

Átadták a Megye Turizmusáért Díjat

Dr. Pető Péter, a Szigetköz Natúrpark vezetője, a megyei önkormányzat alelnöke kapta meg elsőként az idén alapított Győr-Moson-Sopron Megye Turizmusáért Díjat a X. Győri Turizmus Bálon, szombaton este az Olimpiai Sportparkban.

A Raab 2020 Turisztikai Egyesület által adományozott, a győri és a megyei önkormányzat, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara által támogatott elismerést olyan személy kaphatja meg, aki szakmai munkájával kiemelkedik megyénk turisztikai közösségéből.

Dr. Pető Péter több mint 15 éve dolgozik térségünk turizmusfejlesztésén, 2009-ben megszervezője volt a Szigetköz Turizmusáért Egyesületnek, amelynek jelenleg is titkára, egyéb tisztségei mellett ő a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnöke is.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.