Hírek
2019. Április 09. 06:35, kedd | Belföld
Átadták a XXVI. Best of Budapest & Hungary Díjakat
A Freed Péter által alapított Budapest Week Publishing 26. éve, minden tavasszal megrendezi a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálaestet.
Április 6-án, a MOM Sport Rendezvényközpontban 15 szakember kapott különdíjat, , négyen pedig különleges elismerésben részesültek, miután Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főpolgármester-helyettese, Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai ügyekért felelős vezérigazgató-helyettese, valamint Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke köszöntötték a vendégeket.
A különdíjasok listája a következő:
ÉLETMŰDÍJ: Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat.
AZ ÉV BUDAPESTI SZÁLLODÁSA: Árvai Zoltán, aki egy évtizeden át vezette a Hilton Budapestet, levezényelte a szálloda négy éven át tartó felújítását, most pedig a Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena vezérigazgatója, s készül e két ház felújítására...
AZ ÉV VIDÉKI SZÁLLODÁSA: Molnár-Mersitz Ágnes, a Kosbor Panzió tulajdonos-háziasszonya.
AZ ÉV GASZTRO-VÁLLALKOZÓI: Szternák Péter és Macsinka János séf Egerből (Macok Bisztró, Brumbrum, illetve Imola Udvarház butikhotel)
AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Klasszikus KATEGÓRIÁBAN: Tian Hua Ying (Tao) a budapesti Hong Kong és Taiwan étteremből
AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Modern KATEGÓRIÁBAN: Gendur András, La Perle Noire, Budapest
AZ ÉV VIDÉKI ÉTTERMESEI: Marjai Flóra és Kvasznicza Ferenc, Pajta Étterem, Őriszentpéter
AZ ÉV SÉFJE: Palágyi Eszter, Costes, Budapest
AZ ÉV CUKRÁSZA: Szalai Dóra, Chez Dodo (macaronozó), Budapest
AZ ÉV PÉKJE: Fekete Gergő, Artizán pékség, Budapest
AZ ÉV GASZTRO-BORÁSZA: Debreczeni Mónika WSET nemzetközi borakadémikus, kisharsányi birtok, Villány
AZ ÉV GASZTRO-BLOGGERE: Steiner Kristóf
Az év gasztro-fotósa: Fekete Antonio
Különleges elismerésben részesült a vendéglátás területén felmutatott teljesítményért Pohner Ádám és Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes), valamint Kurkó Zsolt és Héder Irma, a Sushi Sei étterem séfje illetve tulajdonosa.
Forrás: turizmus.com
Fotó: Harangozó Dávid
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 09. 07:37, szerda | Belföld
Szijjártó Péter: az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az autóipar érdeklődése Magyarország iránt
Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az autóipar érdeklődése Magyarország iránt, minthogy hazánk a jelenlegi globális bizonytalanságok közepette is stabil környezetet nyújt az ágazat számára
2025. Április 09. 07:36, szerda | Belföld
OGY - A kábítószer elleni fellépésről tárgyal a parlament
A kábítószer elleni fellépéssel kapcsolatos törvényjavaslatról tárgyal szerdán a parlament.
2025. Április 09. 07:33, szerda | Belföld
Orbán Viktor: nem hagyjuk, hogy a vámháború letérítsen minket az adócsökkentés útjáról!
A vámháború nem akadály, megcsináljuk Európa legnagyobb adócsökkentési programját - közölte a miniszterelnök a Facebook-oldalán kedden.
2025. Április 09. 07:32, szerda | Belföld
Amerikai nagykövet: egy potenciális aranykor előtt állunk a magyar-amerikai kapcsolatokban
Egy potenciális aranykor előtt állunk az amerikai-magyar kapcsolatokban, amelynek alapját a két ország vezetői közti szoros kapcsolat adja