Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Január 08. 11:35, hétfő | Helyi

Átadták az angyalok adományát

Átadták az angyalok adományát

Hétfőn délelőtt adta át az adománygyűjtésből befolyt összeget a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a Győri Műszaki SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kezdeményezésében, az "Angyalok a belvárosban" projektben 23 vállalkozás és 27 üzlet vett részt. A kampány 2017. november 24 és 2017. december 24 között zajlott.
Ebben az időszakban adománygyűjtő "perselyeket” helyeztek el az üzletekben, amikbe a vásárlók bedobhatták adományaikat. 207.985 Ft támogatás gyűlt össze az alapítvány javára.

Az adományozót egy kedves angyalka figurával ajándékozta meg az üzlet és vagy egy vállalkozás, ezzel köszönve meg segítségét.

"Kampányunkban adománygyűjtést szerveztünk megyei oktatási intézmények alapítványainak, akik hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésével foglalkoznak. Ezeket az intézményeket felhívásban értesítettük a jelentkezési lehetőségről, majd a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma kiválasztotta azt a szerencsés közösséget, akinek a gyűjtésből befolyt összeg felajánlásra került." - fogalmazott Obertolné Horváth Tímea, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriumának döntése alapján, a gyűjtésből befolyt összeget a Győri Műszaki SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának ajánlotta fel.

Orbán Dezső, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára elmondta, a társadalmi szerepvállalás egyik élharcosa a Bevásárló Utcák Alapítvány, amelyre nagyon büszke a kamara, hiszen a kamarának legfőbb feladata, hogy a kis- és középvállalkozásokat tömörítse, az ő érdekükben tevékenykedjen.

Az összeget Obertolné Horváth Tímea adta át az iskola Pattantyús Alapítványának.

Írta: Csobay Dániel

Fotók Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.