Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Március 05. 06:07, csütörtök | Belföld

Átmeneti napsütés várható

Átmeneti napsütés várható

A koponyeg.hu előrejelzése szerint:

Ma
Reggel a keleti tájakon ködfoltok, illetve rétegfelhők képződnek, de ezek a délelőtt folyamán megszűnnek, és országszerte többórás napsütés várható, csapadék nélkül. Reggel 0, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet. A délies szél kissé megélénkül.

Péntek
Borultságig növekszik a felhőzet, és sokfelé (keleten inkább csak délutántól, estétől) várható eső. A délkeleti szél élénk lesz. 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombat
Hajnalban, reggel még több helyen, majd egyre inkább már csak a keleti területeken valószínű csapadék. -Napközben - az erős ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, nyugaton már a nap is előbukkan. A csúcsérték 7 és 12 fok között alakul.

Vasárnap
Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, délutántól vékonyabb felhőzettel. Néhol kisebb záporeső előfordul. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az ÉNy-i légmozgás. Marad a 10 fok körüli maximum.

Hétfő, kedd
Változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Csapadékra kicsi az esély. Reggelente gyenge fagy kialakulhat, délutánonként 10-12˘C ígérkezik.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztáció - pixabay.com

Címkék: időjárás, Napsütés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.