Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Május 24. 09:53, kedd | Helyi sport
Forrás: AUDI ETO KC honlapja

AUDI ETO KC - A Népligetben dől el a bajnoki cím sorsa

AUDI ETO KC - A Népligetben dől el a bajnoki cím sorsa

Május 24-én kedden, 18 órai kezdettel kerül sor a K&H női kézilabda liga mindent eldöntő mérkőzésére a Győri Audi ETO KC és a Ferencvárosi TC között a Népligetben. A tét a bajnoki cím megszerzése.


A korábbi esztendőkhöz hasonlóan a magyar bajnokság döntő összecsapásában a Győri Audi ETO a Ferencvárossal találkozik. Mind a Győri Audi ETO, mint a Ferencváros számára a keddi mérkőzés az utolsó találkozó, a tét nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése. A magyar bajnokság idei kiírásában nincs két győzelemig tartó döntő, mint a tavalyi szezonban, hanem a rájátszásban legjobban szereplő két csapat között, egy oda-visszavágóval dől el a bajnoki cím - olvasható az AUDI ETO KC honlapján..

Az idei lebonyolítási rendszer szerint ez az összecsapás fogja eldönteni a 2015/16-os szezon magyar bajnoki cím sorsát. Miután a két együttes győri találkozóján a házigazdák nyertek négy góllal, ennyi előnnyel indulnak a Népligetbe Görbiczék.

Az elmúlt évben a Fradi elhódította Ambros Martín együttesétől az első helyet a bajnokságban egy hétéves periódust megszakítva ezzel. Amorimék a visszavágóra tehát négy gólos előnnyel érkeznek majd a népligeti arénában, ahol biztosan nehéz összecsapásra számíthatnak, nem fogják könnyen adni magukat hazai pályán a fővárosi zöld-fehérek.

A magyar bajnokság döntőjének visszavágóját az M4 csatornája élőben közvetíti.
Szurkoljunk a tévékészülékek elől is a tizenkettedik győri bajnoki cím megszerzéséért.

A bajnoki döntőt követően a csapat a 2015/16-os szezont lezáró találkozóra hívja szurkolóit az Audi Aréna Győr főbejárata elé. A csapat várhatóan 22 óra körül érkezik a találkozóra. A lányok minden szurkolót és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt zárhassák le a szezont.

K&H női kézilabda liga dőntő 2. forduló
2016. május 24. kedd, 18:00
Népliget, Elek Gyula Aréna
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni