Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 17. 08:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Audi ETO KC: egy héten belül új edző? 15 jelölt közül válogatnak

Audi ETO KC: egy héten belül új edző? 15 jelölt közül válogatnak

Már jövő hétre új szakvezetője lehet a Győri Audi ETO KC-nak. Erről Kelecsényi Ernő klubelnök (képen) beszélt újságíróknak, miután az egyesület elnöksége bejelentette, hogy szerződést bontanak Konkoly Csaba vezetőedzővel

Kelecsényi úgy fogalmazott: a zöld-fehérek az elmúlt években többször kiengedték a kezükből a Bajnokok Ligája-győzelmet, jövőre ez nem fordulhat elő. Mivel a szakmai munkában a korábbi évekhez hasonló jeleket tapasztaltak, úgy döntöttek, megköszönik Konkoly Csabának az eddigi eredményeket. A klubelnök elárulta, 15 szakember neve is szóba került az utód kijelölésénél, ezek kétharmada külföldi edző.

A klubelnök arról is szólt, hogy a játékosoknak személyesen jelentette be az edzőváltás hírét, akik pedig a válogatottjaikkal külföldön tartózkodnak, e-mailen kaptak értesítést a történtekről. Kelecsényi szerint senkit sem viselt meg a szerződésbontás híre. A Győri Audi ETO KC előtt idén még négy hazai bajnoki mérkőzés áll, az sem kizárt, hogy a november végi találkozóra már az új szakvezető készíti fel a zöld-fehéreket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.