Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Május 28. 15:15, kedd | Bulvár

Autóbalesetet szenvedett Laár András, komoly fájdalmai vannak

Autóbalesetet szenvedett Laár András, komoly fájdalmai vannak

Autóbalesetet szenvedett Laár András. Komolyak a sérülései, hetekig tarthat a felépülése.

Laár András, a Kft. zenekar gitárosa komoly balesetet szenvedett: néhány nappal ezelőtt a taxi, amelyben utazott, karambolozott. A későbbi vizsgálaton derült ki, hogy a zenész sérülései komolyak, ami miatt nem állhat színpadra. Az esetről a zenekar tájékoztatta rajongóit a Facebookon.

„Két napja baleset érte Laár Andrist, amikor a taxi, amiben utazott, karambolozott. Tegnap az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a vállsérülése miatt várhatóan néhány hétig nem gitározhat. A zenekar nem akarta cserbenhagyni a kolozsvári Várkert Fesztivál ma esti közönségét, Dandó Zoli beugrott, ő fog játszani, így a fellépés nem marad el" – írták május 22-én.

Laár Andrásnak továbbra is fájdalmai vannak a múlt heti autóbalesete után.

A művész most a közösségi oldalán üzent a rajongóknak: elárulta, nagy fájdalmai vannak.

„A pördülés következtében nagyon megrándult a jobb vállam és azóta is folyamatosan fáj. Másnap rögtön mentem orvoshoz, megröntgeneztek, és szerencsére nagy baj nincs. Nem tört el semmi, de egy kis kagylóhéj alakú csontdarab lepattant az ütődés következtében és emiatt nem tudok rendesen erőt kifejteni a jobb kezemmel, és nem tudom a karomat oldalra felemelni. A gitározás sem megy így. Egyelőre még egy inget sem tudok egyedül fölvenni..."

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Kallos Bea

Címkék: baleset, Laár András, taxi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.