Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2015. Augusztus 24. 14:42, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Autóhitelek - Az összes érintett bank részt vett az MNB tenderén

Autóhitelek - Az összes érintett bank részt vett az MNB tenderén

A Magyar Nemzeti Bank hétfőn a pénzügyi intézmények rendelkezésére bocsátotta a jelzáloghiteleken kívüli fogyasztói devizahitelek forintosításához szükséges devizát..

... a jegybank tenderén az összes érdemi fogyasztói devizahitel-állománnyal rendelkező bank részt vett - közölte az MNB hétfőn.

A hétfői devizaeladási tenderen az MNB 591,9 millió svájci frankot adott el az érintett pénzügyi intézményeknek, amellyel biztosította a megmaradt lakossági devizahitel-állomány - autóhitelek és fogyasztási hitelek - forintosításához a bankok és a pénzügyi vállalkozások által igényelt devizát.
Összességében a jegybanki tenderen az MNB a teljes érintett devizahitel-állomány több mint 80 százalékának megfelelő banki fedezési igényt elégített ki. A jegybank azt is vállalta, hogy igény esetén készen áll további devizatenderek tartására - áll a közleményben.

gte \ gjé \ gfp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 08:57, szombat | Belföld

Másfél millió diák kezdi meg az új tanévet a köznevelésben és a szakképzésben

Másfél millió diák kezdi meg a tanévet hétfőn a köznevelésben és a szakképzésben, az új nevelési évben a tanulókat és a tanárokat érintően több fontos változást vezetnek be

2024. Augusztus 31. 08:55, szombat | Belföld

Nyolc kastéllyal kezdődik meg a kastélytörvény végrehajtása

2024. Augusztus 31. 08:52, szombat | Belföld

Ukrajna egyelőre folytatja a kőolajszállítást a Barátság vezetéken

Ukrajna a szerződések lejártáig maradéktalanul teljesíti az orosz kőolaj Európába történő tranzitjára vonatkozó kötelezettségeit - helyesbítette Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda tanácsadója pénteken korábbi kijelentését.

2024. Augusztus 31. 08:51, szombat | Belföld

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében, miután pénteken lezárult az MVM Csoport és az azerbajdzsáni állami tulajdonú Southern Gas Corridor CJSC közötti tranzakció