Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Augusztus 22. 07:16, hétfő | Helyi

Autósok, figyelem, változik a forgalmi rend!

Autósok, figyelem, változik a forgalmi rend!

Ezúttal a József Attila út, Tatai út, 81. számú főút találkozásánál lévő körforgalmat érinti a korlátozás augusztus 25-én csütörtökön este 6 órától péntek reggel fél 6-ig, közölte a Polgármesteri Hivatal.

Mivel a körforgalom mindegyik ágát lezárják, az erre autózóknak kerülniük kell. A tájékoztatás szerint a 81-esen, Győrből kifelé a Zöld utca – Jereváni út – József Attila út – régi Fehérvári út útvonal jelentheti a megoldást, a Győrbe érkezőknek pedig a Fehérvári út – József Attila út – Jereváni út – Zöld utca felé érdemes venniük az irányt. Az Ipari Park a Csendes úton keresztül közelíthető meg, míg az Ipari Parkból érkező forgalom a Csendes utca – régi Fehérvári úton tud tovább haladni.

Az autóbuszok és a megkülönböztető jelzést használó járművekre nem vonatkozik a terelés, azok áthaladását folyamatosan biztosítja a kivitelező.

A 7,5 tonnánál nagyobb járművek vezetőinek a 81-es út – Hecsei u. – Kandó Kálmán út – Vágóhíd út, (illetve Kandó K. út – Puskás Tivadar út – Ipar út) – 81-es főút és vissza irányt javasolják.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: pixabay.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?