Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2022. Augusztus 22. 07:16, hétfő | Helyi

Autósok, figyelem, változik a forgalmi rend!

Autósok, figyelem, változik a forgalmi rend!

Ezúttal a József Attila út, Tatai út, 81. számú főút találkozásánál lévő körforgalmat érinti a korlátozás augusztus 25-én csütörtökön este 6 órától péntek reggel fél 6-ig, közölte a Polgármesteri Hivatal.

Mivel a körforgalom mindegyik ágát lezárják, az erre autózóknak kerülniük kell. A tájékoztatás szerint a 81-esen, Győrből kifelé a Zöld utca – Jereváni út – József Attila út – régi Fehérvári út útvonal jelentheti a megoldást, a Győrbe érkezőknek pedig a Fehérvári út – József Attila út – Jereváni út – Zöld utca felé érdemes venniük az irányt. Az Ipari Park a Csendes úton keresztül közelíthető meg, míg az Ipari Parkból érkező forgalom a Csendes utca – régi Fehérvári úton tud tovább haladni.

Az autóbuszok és a megkülönböztető jelzést használó járművekre nem vonatkozik a terelés, azok áthaladását folyamatosan biztosítja a kivitelező.

A 7,5 tonnánál nagyobb járművek vezetőinek a 81-es út – Hecsei u. – Kandó Kálmán út – Vágóhíd út, (illetve Kandó K. út – Puskás Tivadar út – Ipar út) – 81-es főút és vissza irányt javasolják.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: pixabay.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 09:15, péntek | Helyi

Rengeteg lakás épült megyénkben, de jóval kevesebb, mint tavaly

A KSH legfrissebb jelentése szerint 2023-ban 18 647 új lakás épült Magyarországon, ami 9,2 százalékos visszaesést mutat az előző évhez képest.

2024. Február 23. 08:12, péntek | Helyi

Gombostűvel büntet az ismeretlen tettes

Felháborító esetről számoltak be egy győri Facebook csoportban. Az egyik játszótéren gombostűkkel tűzdelt jutalomfalatokat szórtak el. Egy kutya sajnos evett is belőlük, több mint 20 gombostűt találtak a testében.

2024. Február 23. 07:13, péntek | Helyi

Fákat vágnak ki Győrben, lassulhat a forgalom – mutatjuk, melyik csomópontot érinti

A Pannon Víz szakemberei végeznek munkálatokat.

2024. Február 22. 09:15, csütörtök | Helyi

Új tulajdonosa lett a gönyűi erőműnek

A nemzetközi Veolia Csoport magyarországi leányvállalata, a Veolia Invest Hungary Zrt. megszerezte a gönyűi erőmű 100%-os üzletrészét.