Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Június 24. 09:16, szombat | Helyi

Avalon Lovasudvar és Élménypark- Felejthetetlen időtöltés a Pagony szívében!

Avalon Lovasudvar és Élménypark- Felejthetetlen időtöltés a Pagony szívében!

Manapság, amikor a gyerekeket alig lehet kirobbantani a kijelzők elől, amikor felnőnek úgy, hogy nem tanulnak meg fára mászni, viszont a kontrollert ügyesen kezelik, nélkülözhetetlenek azok a programok,

amik közvetlen kapcsolatba hozzák és visszaviszik a gyerekeket a természetbe! El is érkeztünk az Avalon Lovasudvar és Élménypark legnagyobb erényéhez, hogy olyan csodás környezetben van, ami még a számítógép függő gyerekeket is megérinti!

Győrtől pár kilométerre, Abdán, gyönyörű erdei környezetben szeretettel vár minden lovast, lovagolni vágyót és állatbarátot az Avalon Lovasudvar és Élménypark!

A parkban a lovaglás kipróbálása mellett számos nagyszerű program és időtöltési lehetőség vár mindenkire.
Aki egy kicsit kiszabadulna a természetbe óriási játszótérrel, elektromos quadpályával, állatsimogatókkal, sétalovaglással és rengeteg érdekes állattal várja az Avalon Park a Pagony szívében!

A legkisebbeket póni és voltizs lovaglással várják, ahol az alapok elsajátítása mellett, egyensúly és figyelemfejlesztő gyakorlatokat is tanulnak, amik segítik a szocializálódó és a kommunikációs képességeket.
A lovak hozzásegítenek a nyugodtabb lelki állapothoz, ami a koncentráció, koordináció és a memória javulását eredményezi! Már néhány foglalkozás után teljesen egyértelművé válik számukra is, hogy a ló nem egy eszköz, hanem velünk szorosan együttműködő társ, már-már barát, akivel ráadásul kölcsönösen függünk egymástól, hozzáállásuk, gondolkodásmódjuk új fontossági sorrendet állít fel.
Mivel lovak közelében elengedhetetlen bizonyos szabályok betartása, az önfegyelem, érzelmek kontrollálása, koncentráció. Ezen viselkedésminták mindennapi életünket is pozitív irányba alakítják.
A lovas foglalkozások rendszeres látogatása a kis lovasok bátorságát, ügyességét, fizikai erőnlétét fejleszti. Nem utolsó sorban sikerélményekben, kellemes pillanatokban gazdag, jó közérzetet garantáló kikapcsolódásként hat.

A haladó lovasok elsajátíthatják a díjlovaglást és díjugratást az alapoktól a versenyző szintig! Képzett oktatói és edzői csapat biztosítja a színvonalas oktatást!

A lovagláson túl ideális helyszín a park, akár születésnapok megrendezésére is!

Ha a gyermeknek élményekben gazdag, eseménydús születésnapot szeretnénk, gyönyörű környezetben, akkor a lovarda tökéletes helyszín!

Az Avalon születésnapon a gyermekek nem csak lézengenek, hanem 2 órás interaktív játékos programon vesznek részt animátor vezetésével. Minden résztvevő gyerkőcnek lehetősége van lovaglásra, de a hatalmas játszótéren kimeríthetetlen lehetőség van a felhőtlen játékra is, sőt az állatsimogatókat is megnézhetik a gyermekek.

Sajnos manapság egyre kevesebb idő jut a közös családi programokra, így aki szeretne kiszabadulni a természetbe, és ott élményekkel megtölteni a napot, és ezzel felejthetetlen emlékeket szerezni az egész családnak, annak irány az Avalon Lovasudvar és Élménypark, hiszen a különböző játékok és látnivalók közelebb hozzák a családtagokat és az állatok közelsége is az egész családra pozitívan hat!

Nézzük, hol található!

Avalon Lovasudvar és Élménypark
www.avalonlovasudvar.com – Abda, Pagony 27.

Nyitvatartás:
Hétfő – Kedd Zárva
Szerda – Péntek 15.00 – 19.00
Szombat – Vasárnap 10.00 – 19.00

(PR)

Címkék: élmény, Avalon, Lovasudvar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.