Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 11. 11:21, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Az apa fiaival verte meg a férfit

Az apa fiaival verte meg a férfit

A családfő és két fia, ököllel esett neki a 40 éves sértettnek, egy korábbi sérelmük rendezésére a férfi csornai otthonába. Garázdaság miatt kell felelniük.

A Csornai Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. István 58 éves, K. Ottó 21 éves és K. István 24 éves helyi lakosok ellen.

A gyanúsítottak felkeresték csornai otthonában a 40 éves sértettet. Egy korábbi nézeteltérést akartak tisztázni vele.A családfő és két fia az ingatlan udvarára tért be, amiért a házigazda épp számon kérte volna őket látogatásukért. Ekkor mindhárman nekiestek. Ököllel kezdték ütlegelni a sértettet, aki az ütéseket kezével kísérelte meg kivédeni. Bántalmazását a feldühödött család csak a férfi családtagjai megjelenésére hagyta abba

A csornai járőrök a három verekedőt röviddel a történtek után elfogták és a Csornai Rendőrkapitányságra előállították.

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?