Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 25. 15:30, szerda | PR
Forrás: Arteus Capital Holding

Az Arteus Capital folytatja magyarországi irodahálózatának bővítését

Az Arteus Capital folytatja magyarországi irodahálózatának bővítését

A bécsi székhelyű Arteus Capital Holding, a fizikai nemesfém befektetések területén piacvezető vállalkozás 2012. április 24-én újabb irodát nyit az országban, ezúttal Nyugat-Magyarország legnagyobb városában, Győrött.

A korábban megjelent sajtóközleményeknek megfelelően az Arteus Capital Holding újabb regionális központ megnyitásával fejleszti jelenlétét Magyarországon. A vállalkozás eddigi üzleti tapasztalatai azt bizonyították, hogy Győrben és vonzáskörzetében is nagy igény mutatkozik olyan szolgáltatásokra, amelyek hosszútávon biztosítják az emberek összegyűjtött vagyonának megóvását. A nyugat-magyarországi regionális iroda lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy megfelelő körülmények között Magyarország vezető nemesfém-menedzsmenttel foglalkozó cégének magasan képzett vagyontanácsadói csapata segítségével megtalálják a számukra legideálisabb megoldást.

Miként a már működő budapesti holding központban, valamint a miskolci, soproni és kecskeméti, úgy a múlt héten megnyílt szegedi, és mostantól győri irodákban is, az Arteus Capital Holding biztosítja egyrészt az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását, másrészt a munkatársak és a vagyontanácsadók számára a helyi adminisztráció, továbbképzés, üzletkötés és ügyintézés lehetőségét.

„A válság újabb és újabb hullámait érzékelve az emberekben egyre erősödik az igény, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtó befektetési formákat keressék. A világ számos országában, így Magyarországon is ezt a fizikai árupiacon, így a nemesfémtömbökben és érmékben találják meg. Az aranybefektetés egyedisége abban rejlik, hogy más tőkebefektetési formákkal szemben sokkal kevésbé függ a gazdasági helyzet alakulásától, ezért lényegesen biztonságosabb. Az emberek egyre nagyobb számban ismerik fel ezt a lehetőséget, amit az is bizonyít, hogy cégünk a mindenkori legmagasabb forgalommal zárta a tavalyi évet. Ugyanakkor az is nyilvánvalóvá vált, hogy a 2012-es évben több regionális irodát kell nyitnunk a megnövekedett befektetői igények kielégítésére” – fejtette ki véleményét Dr. Varga Zoltán, az Arteus Capital vezérigazgatója.

Hiteles és mérvadó nemzetközi pénzintézetek és szervezetek, valamint világszerte elismert befektetői tanácsadók szerint az arany 2012-ben és az azt követő években is folytatja a több mint egy évtizede tartó áremelkedését. Ezért a mostani időszakban a magyar megtakarítók részére is érdemes azon elgondolkozni, hogy milyen formában szálljanak be a sárga nemesfém nyújtotta biztonságos környezetbe.

Az Arteus Capital Holding ez év elején a közép-kelet-európai piacon egyedülálló befektetési csomagokat fejlesztett ki annak érdekében, hogy ügyfelei megtalálják a számukra hosszú távon legnagyobb biztonságot jelentő megoldásokat az öngondoskodásra, nyugdíjas éveik anyagi zavartalanságára, gyermekeik taníttatására és előre nem látott nagyobb összegű kiadásokra. A rugalmas és testre szabott programok között megtalálható többek között az Arteus Golden Years nyugdíj program, vagy az Arteus Golden Kid gyermek program, amelyek biztonságos megoldásokat kínálnak az öngondoskodást előtérbe helyező családok számára.

Az elérhető szolgáltatásaink között szerepel – a teljesség igénye nélkül - a biztonsági szállítás, betárolás, biztosítás, törtarany beszámítás és letétkezelés. A különböző – ügyfél centrikus - szolgáltatáscsomagok közös eleme továbbá, hogy az Arteus Capital szerződésben lefektetett, piaci átlagár feletti, állandó visszavásárlási garanciát vállal az általa értékesített aranyra.

www.arteus-capital.com
www.arteusarany.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.