Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 21. 07:15, péntek | Helyi

Az ásványi templomba mentek lopni, egy rendőrautó is összetört

Az ásványi templomba mentek lopni, egy rendőrautó is összetört

Információink szerint a napokban Ásványráróra riasztották a rendőröket, ahol három téti férfi a templomból akart lopni.

Úgy tudjuk, a kiérkező rendőrök láttán a gyanúsítottak menekülőre fogták, egy rendőrkocsi is összetört, de elfogták a tetteseket.

Ásványráróra riasztották a rendőröket múlt héten egy lopási kísérlethez, ahová végül nagy erőkkel kellett kivonulniuk. Úgy tudjuk, a falu központjában lévő katolikus templomból akart lopni három téti férfi, ám lebuktak. A kiérkező rendőrök elől menekülni kezdtek, az üldözés során egy rendőrkocsi is összetört. Információink szerint az egyik férfi elfutott, ám nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Értesüléseinket az bűncselekmény megtörténtéről a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Válaszuk szerint "az esettel kapcsolatban a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlete miatt rendelt el büntetőeljárást 2024. június 13-án. A nyomozás során jelen ideig három személy elfogására és gyanúsítotti kihallgatására került sor."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.