Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 23. 07:16, vasárnap | Helyi

Az Audi Hungaria 160.000 négyzetméterrel bővíti napelemparkját

Az Audi Hungaria 160.000 négyzetméterrel bővíti napelemparkját

Berényi Gábor, a Smart Solar Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, valamint Michael Breme, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke aláírta azt a megállapodást,

melynek keretében a győri vállalat napelemparkját tovább bővítik.

A vállalat a logisztikai központjának tetejére 2020-ban épített 160.000 négyzetméternyi fotovoltaikus berendezést. Közel 85.000 négyzetméteren a jármű szerelő csarnoképület tetejére, valamint mintegy 75.000 négyzetméteren a telephelyen lévő zöldterület egy részére telepítenek további naperőművet.

– Az Audi Hungaria stratégiájában mindig kiemelt helyet foglalt el a fenntarthatóság. Mission:Zero környezetvédelmi programunk egyik fő cselekvési területe a karbonsemlegesség. Ezzel kapcsolatos intézkedéseink fontos eleme az energiahatékonyság mellett a szükséges energia megújuló energiaforrásból való megtermelése telephelyünkön, illetve annak közelében. Napelemparkunk bővítésével tovább haladunk a fenntarthatóság útján. Büszkén mondhatom, hogy az Audi Hungaria egyre zöldebb lesz – mondta Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.