Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2024. Február 28. 09:14, szerda | Helyi

Az Audinál tárgyalt a külügyminiszter

Az Audinál tárgyalt a külügyminiszter

Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő igazgatója fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Győrben, az Audi Hungariánál.

Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere és Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke
Szijjártó Péter megköszönte Alfons Dintnernek a magyar autóipar versenyképességének további erősítése érdekében folytatott munkáját, egyúttal köszöntötte új pozíciójában Michael Breme-t.

Az egyeztetésen a felek közösen elemezték a magyar autóipar helyzetét és jövőbeli kihívásait. Michael Breme, az Audi Hungaria új igazgatója beszámolt a vállalat 2024-es kilátásairól, valamint a az idei év legfontosabb mérföldköveiről; az elektromos motorok, a PPE hajtások termelésének felfutásáról és a CUPRA Terramar sorozatgyártásának elindulásáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 09:11, péntek | Helyi

Borkai Zsolt készen áll a visszatérésre

Borkaival Közösen a Jövőért. Erre a névre változott meg nemrég a korábbi polgármester civil egyesülete, amelyet azért hoztak létre, hogy az egykori olimpiai bajnok tornász visszatérjen a közéletbe.

2024. Április 12. 08:13, péntek | Helyi

Elszalasztott esély

Várhatóan a 10. helyről kezdheti a rájátszást az Uni-Győr GYVSE női vizilabda csapata, ami azt jelenti, hogy a playoff egyik körében sem lesz pályaelőnye.

2024. Április 12. 07:14, péntek | Helyi

A házi kedvenceken is segíthet a Gondosóra program

Melyet hazánkban azért indítottak el, hogy gondoskodó államként az idősek biztonságát megteremtsék. De mi történik a házi kedvencekkel, ha szép korú gazdija például több napos kórházi kezelésre szorul?

2024. Április 11. 09:13, csütörtök | Helyi

Egyre kevesebb az influenzás beteg

Lecsengőben van az influenzajárvány. Egyre kevesebben keresik fel háziorvosukat valamilyen felső légúti megbetegedéssel.