Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2019. Február 15. 16:26, péntek | Helyi sport

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

A Nemzeti Színházban rendezték meg a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát, amelyen kihirdették a kategóriák győzteseit. Az év csapata idén is a Győri Audi ETO KC lett.

A női kézilabda Bajnokok Ligáját, az NB I-et és a Magyar Kupát is megnyerő Győri Audi ETO KC választották meg az év csapatának a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége döntése alapján a 2018-as évben nyújtott teljesítményéért, Az év csapata lett az sportegyesület.

A díjat két legendás vizilabdás olimpikon, Kósz Zoltán és Kiss Gergely adták át.

A Győri Audi ETO KC csapata a Hooligans egyik dalára lépett a színpadra. Ahogy tavaly, idén is minden jelölt maga dönthette el, milyen kísérőzenét szeretne hallani, ha győztesek lesznek.

A győri csapat képviseletében jelent volt dr. Bartha Csaba elnök, Szabó Tamás kommunikációs és nemzetközi igazgató, Danyi Gábor vezetőedző, Eduarda Amorim, Bódi Bernadett, Tomori Zsuzsanna, Jana Knedlikova, Görbicz Anita, Pujalák Szidónia, Fodor Csenge, Stine Oftedal és Anne Mette Hansen.

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 19:01, péntek | Belföld

Lesz elegendő hazai hal karácsonyra

A kedvezőtlen körülmények ellenére nem csökkent jelentősen a tógazdaságok halhozama, így lesz elég hazai hal karácsonyra.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. December 03. 18:09, péntek | Belföld

Tíz év alatt negyedére csökkent az adóelkerülés mértéke

Az elmúlt 10 évben negyedére csökkent az adóelkerülés Magyarországon - erre hívta fel a figyelmet pénteki Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter az Európai Bizottság tanulmányára hivatkozva.

2021. December 03. 17:08, péntek | Belföld

Uniós pályázati csalás miatt ítéltek el három férfit Szegeden

Egy szegedi turisztikai fejlesztés támogató uniós pályázat során elkövetett csalás miatt ítélt el első fokon három év három hónap és két év két hónap közötti börtönbüntetésre három férfit pénteken a Szegedi Törvényszék.