Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 15. 16:26, péntek | Helyi sport

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

A Nemzeti Színházban rendezték meg a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát, amelyen kihirdették a kategóriák győzteseit. Az év csapata idén is a Győri Audi ETO KC lett.

A női kézilabda Bajnokok Ligáját, az NB I-et és a Magyar Kupát is megnyerő Győri Audi ETO KC választották meg az év csapatának a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége döntése alapján a 2018-as évben nyújtott teljesítményéért, Az év csapata lett az sportegyesület.

A díjat két legendás vizilabdás olimpikon, Kósz Zoltán és Kiss Gergely adták át.

A Győri Audi ETO KC csapata a Hooligans egyik dalára lépett a színpadra. Ahogy tavaly, idén is minden jelölt maga dönthette el, milyen kísérőzenét szeretne hallani, ha győztesek lesznek.

A győri csapat képviseletében jelent volt dr. Bartha Csaba elnök, Szabó Tamás kommunikációs és nemzetközi igazgató, Danyi Gábor vezetőedző, Eduarda Amorim, Bódi Bernadett, Tomori Zsuzsanna, Jana Knedlikova, Görbicz Anita, Pujalák Szidónia, Fodor Csenge, Stine Oftedal és Anne Mette Hansen.

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.