Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Április 12. 11:00, csütörtök | Helyi

Az év legnagyobb ifjúsági rendezvénye Győrött

Az év legnagyobb ifjúsági rendezvénye Győrött

Az év legnagyobb ifjúsági rendezvénye Győrött – SZE NAPOK 2012 A SZE Napok Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye.

Az évente megrendezett programsorozat hagyományosan az egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait legjobban megmozgató kulturális esemény. Az idei, 2012. április 15-től 18-ig, vasárnaptól szerdáig tartandó színes program-sorozatot a hallgatók igényei alapján szervezték. A sokrétű, kis közösségeket teremtő és formáló programoknál fontosnak tartják az összefogást más rendezvények szervezőivel. Együttműködnek Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a város kulturális intézményeivel, és több győri civil szervezettel. Az események főszervezői az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda.

Az idei program is a hallgatók által kitöltött kérdőív válaszaira épült. „Négy nap, megannyi program, egy tucat fellépő, sztár, humorista és persze TE kedves látogató. Idén zh-, beszámoló-, és katalógusmentesség a SZE Napok hetére az önfeledt bulikért. Programfüzeteddel a kezedben kívánunk Neked tartalmas kikapcsolódást, a régi ismeretségek ápolását, új barátságok megköttetését a SZE Napok ideje alatt április 15-18. között” – olvasható a programfüzetben.

A SZE Napok „elő” rendezvénye az Egyetemi Könyvtárban 2012. március 28-tól a Baba és Mackó kiállítás, amely április 20-ig tekinthető meg. A Fotópályázatra beérkezett képek kiállítása április 13-tól április 27-ig látogatható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.

2024. Május 10. 08:14, péntek | Helyi

Az angol írásbelit is kipipálhatják

Az angol írásbelivel folytatódott az érettségi csütörtökön.