Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 19. 20:24, csütörtök | Helyi

"Az évad mozgalmasabb fele számomra most kezdődött volna" - Szina Kinga is nyilatkozott

Szina Kinga, a Győri Nemzeti Színház színésznője nyilatkozott portálunknak néhány gondolatot a koronavírus miatt most kialakult helyzetről.

"Túl az első sokkon és riadalmon, most igyekszem nem átadni magam a szorongásnak. Rettenetesen hiányzik a színház, a munka, amit ráadásul egy nagyon intenzív és lelkesült időszakban kellett abbahagyni, hiszen a Goldoni darabot, a sikeres bemutatóval, most indítottuk útjára, Dunaújvárosban épphogy csak elkezdtük Háy János, Utánképzés ittas vezetőknek című darabjának próbáit, amit a Rózsavölgyi szalonban követett volna egy újabb bemutató." - mesélte megkeresésünkre Szina Kinga, a Győri Nemzeti Színház színésznője. Hozzátette: "Az évad mozgalmasabb fele számomra most kezdődött volna, de az egyéni gondokon túllepve, megértve a probléma nagyságát, és elfogadva ezt a kényszerű helyzetet, nagyon jó érzés látni, hogy az emberek hogyan fognak és kapaszkodnak össze a bajban, egymást segítve, bíztatva, támogatva, felismerve, hogy ez egy nagyon nehéz, kritikus időszak mindenki számára. Bízom benne, hogy minél hamarabb, minél kisebb veszteséggel jutunk túl a válságon, és levonva a megfelelő tanulságokat, kicsit okosabbam megyünk tovább az úton."

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.

2024. Április 22. 08:15, hétfő | Helyi

Tudatos vezetők a felgyorsult világban

Belső világunkból indul ki az igazi boldogság. Ezt vallja a győri HELLÓ! Szeretlek Tudatos Vezetők Egyesülete.

2024. Április 22. 07:12, hétfő | Helyi

550 millió forintra csaphatnak le a kis sportszervezetek

Azok pályázhatnak, akik az utánpótlást nevelik ki.