Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2024. Június 18. 08:13, kedd | Helyi

Az online térbe költöznek a bűnözők

Az online térbe költöznek a bűnözők

Szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott biztonság jellemezte térségünket 2023-ban – jelentette ki beszámolójában a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrfőkapitány.

Varga Péter hozzátette, csökkent a regisztrált bűncselekmények száma, amelyek közül egyre többet az online térben követnek el. Huszonkettőről 26-ra emelkedett a halálos balesetek száma, ugyanakkor az emberölések felderítése százszázalékos volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 09:14, péntek | Helyi

Tetőzött a Duna, itt áll ma a Mosoni-Duna vize

Tetőzött a Duna a Nagybajcsnál, a Mosoni-Duna győri szakaszán reggel pedig jól látható volt a víz szintje a korábbi árvizekhez képest – mindegyik a véneki torkolati műtárgy megépítése előtt történt.

2024. Szeptember 20. 08:12, péntek | Helyi

Cirkuszi előadásra készülnek a győri diákok

Cirkuszi előadásra készülnek a győri Kovács Margit Általános Iskola diákjai. Magyarországon elsőként itt szervezték meg azt a projekthetet, amely Ausztriában és Németországban már nagy népszerűségnek örvend.

2024. Szeptember 20. 07:14, péntek | Helyi

Fekete-fehér történet lett a marcalvárosi kiserdő

A közgyűlés hétfői, rendkívüli közgyűlésén a képviselők elfogadták a marcalvárosi kiserdő 97,5 százalékának levédéséről szóló határozati javaslatot. Az ügy azonban láthatóan ezzel nem zárult le…

2024. Szeptember 19. 09:11, csütörtök | Helyi

Polgármester nélkül védekeznek Dunaszentpálon

Nyúlgátat építenek, homokzsákokat pakolnak a Mosoni-Duna menti Dunaszentpálon, ahol nyáron elhunyt a település polgármestere, az időközi választás időpontja viszont még nem ismert.