Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Szeptember 02. 11:58, hétfő | Bulvár
Forrás: velvet.hu

Az öregedés 7+1 jele a Facebookon

Az öregedés 7+1 jele a Facebookon

Ha az utóbbi időben gyanús jeleket észlelt volna magán, segítünk: összeszedtük a tünetlistát, amelyből minél több igaz önre, annál valószínűbb, hogy a Facebookon már alaposan megöregedett.

Fél éve ugyanaz a profilképe

Az emberek általában kinéznek valahogy, ami nem változik néhány naponként, pláne egy nap többször. Ki a fenének van arra ideje, és ha van is, szánja rá, vagy fordít energiát arra, hogy állandóan cserélgesse a profilképét? Ehhez azért jelentős önimádat kell, vagy éppen akkora bizonytalanság, hogy abból lájkkurvaság legyen.

Udvariassági lájkok

És ha már a lájkvadászat: igen, bizonyos kor felett elkezdjük szórni az udvariassági lájkokat. És itt nem arról van szó, hogy valós örömöt nyilvánítunk, amiért férjhez ment egy kedves ismerősünk, hanem hogy regisztráljuk elismerésünket, amiért a főnök fiának kijött az első maradandó foga. Vagy mert a szomszéd Ilonka unokáját felvették a waldorfos gospelkórus-előkészítőbe.

Cikk folytatása...

Címkék: öregedés, Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.