Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2014. Április 12. 19:31, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a talaj menti fagy miatt

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a talaj menti fagy miatt

Az ország tíz megyéjére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a várható talaj menti fagy miatt vasárnapra a meteorológiai szolgálat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Somogy és Veszprém megyére, valamint Budapestre adták ki a figyelmeztetést.
Az előrejelzés szerint vasárnap a legtöbb napsütésre a déli és a keleti megyékben lehet számítani, ugyanakkor északnyugat felől átmenetileg megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és elszórtan előfordulhat gyenge eső, záporeső. A szél napközben időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 05:00, hétfő | Belföld

Orbán Viktor: Nehéz lesz, de meg fogjuk csinálni

Nehéz lesz, de meg fogjuk csinálni - mondta a miniszterelnök a kialakuló árvízhelyzet megoldásával kapcsolatban vasárnap, a Facebook-oldalán közzétett videóban.

2024. Szeptember 16. 05:00, hétfő | Belföld

Pintér Sándor: megfelelő módon szervezzük a védekezést a Dunán és a Lajtán

A Belügyminisztérium megfelelő módon szervezi a védekezést a Dunán és a Lajtán – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap Győrben, a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban tartott sajtótájékoztatón.

2024. Szeptember 15. 08:55, vasárnap | Belföld

Hétfőtől harmadfokúra emelkedik az árvízvédelmi készültség a fővárosban

Hétfőtől harmadfokúra emelkedik az árvízvédelmi készültség szintje Budapesten - közölte a főpolgármesteri hivatal szombaton az MTI-vel.

2024. Szeptember 15. 08:54, vasárnap | Belföld

Meteorológia: fokozatosan veszít erejéből a szél a Dunántúlon

Bár még vasárnap reggel is több dunántúli járásban másodfokú (narancs) riasztás van érvényben viharos szél veszélye miatt, az előrejelzés szerint a szél a nap folyamán fokozatosan veszít erejéből.