Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2016. Július 05. 22:34, kedd | Helyi
Forrás: MTI-V

Az utazócirkuszokban is beválthatók az ingyenes cirkuszjegyek

Az utazócirkuszokban is beválthatók az ingyenes cirkuszjegyek

Szakmai összefogás eredményeként az utazó cirkuszok is csatlakoztak a kitűnő bizonyítvány mellé járó ajándék cirkuszjegyek érvényesítéséhez.

Mostantól az Exit, a Hungária, az Ötvös és a Magyar Klasszikus Cirkusz előadásait is megtekinthetik a tanév végén ajándékjegyet kapott diákok.

A Budapesttől távol élő diákoknak és kísérőiknek már nem kell felutazniuk a Fővárosi Nagycirkuszba, ugyanis egész éves munkájukért jutalomból kapott jegyükkel mostantól négy utazócirkusz előadásait is megtekinthetik - közölte a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) kedden az MTI-vel.
A Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából idén a kitűnő bizonyítvány mellé a vidéki diákok ajándék cirkuszjegyet is kaptak, ennek köszönhetően az ország mintegy 2000 általános iskolájában a tanév végén 112 000 jegy került kiosztásra. A Nagycirkusz szervezési csoportjánál eddig 3689 gyermek jelentkezett.
Az Exit Cirkusz Siófok-Széplak felsőn augusztus 20-ig vendégszerepel a vasútállomással szemben, a Hungária Cirkusz műsora szintén augusztus 20-ig a balatonalmádi Fórum áruház mellett látható, az Eötvös Cirkusz a nyugati országrészben turnézik, a Magyar Klasszikus Nagycirkusz produkcióit pedig augusztus 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők a debreceni Kerekerdő Élményparkban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.

2024. Augusztus 01. 08:10, csütörtök | Helyi

Felpöröghet az albérletpiac Győrben is

Az egyetemi ponthatárok kihirdetésével magasabb fordulatszámra kapcsolhat az albérletpiac.

2024. Augusztus 01. 07:13, csütörtök | Helyi

Nagyon megbüntette a hatóság a hulladékégetőt

A legutóbbi tűz miatt tett bejelentést a városrész önkormányzati képviselője a kormányhivatalnál, a hatóság döntését pedig nyilvánosságra hozta.

2024. Július 31. 09:15, szerda | Helyi

Elhunyt Dunaszentpál polgármestere

Váratlan és fiatalon elhunyt Csontos Attila dunaszentpáli polgármester.