Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 01. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Az Ámokfutóknak semmi nem számít

Az Ámokfutóknak semmi nem számít

5 év hallgatás után egy új dallal és egy fantasztikus videó klippel tért vissza Kozso és az Ámokfutók.

A dal címe: Nem számít, ami egy szerelmi csalódás történetét meséli el. Kozso a tőle megszokott érzelemvilággal és profizmussal írta meg az új slágert, amely már több, mint 70 magyar kereskedelmi rádióban ostromolja a slágerlistákat. Kozso mellett a klipben üde színfoltként feltűnik az új táncos és énekesnő, Keira is, aki extravagáns megjelenésével és szenvedélyes mozgásával méltán vívta ki magának az erősebbik nem elismerését.

A dalt Csonti, az Alvajárok zeneszerzője és rappere - Kozso első csapatának szerzőtársa - fotózta, és az operatőri munkáért is ő volt felelős. A két gyermekkori barát 17 év után talált újra egymásra, a közös munka pedig meghozta a várt sikert.

A december 6-án megjelent Újratöltve/Reloaded albumról tehát már útjára indult az új dal, a ’90-es évek szomorú szamurája még sok-sok bombaslágerrel és egy tavasszal megjelenő új dallal is készül.

Az új videó klipet Kozso kiadója is elismeréssel fogadta, nemsokára pedig látható lesz szinte mindegyik zenecsatornán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.