Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 12. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: gyor.hu

Az Audi támogatja a győri focit!

Az Audi támogatja a győri focit!

Az Audi Hungária a következő szezontól szponzorálja a Győri ETO FC-t. A pénzbeli támogatásból elsősorban az utánpótlás-nevelést erősítik a klubnál, a nyáron pedig az ETO Parkban vendégszerepel a Bayern München All Star csapata. 2011 f

Az igazgató elmondta, az Audi régóta támogatja a győri kultúrát és sportot, és ezt a szerepvállalást a mostani lépéssel tovább erősíti. Az Audi a pénzbeli támogatás mellett gépjárműveket is a csapat rendelkezésére bocsát.

A támogatást Tarsoly Csaba az ETO FC elnöke köszönte meg. Mint mondta, a két fél közötti első komolyabb kapcsolat volt, amikor a klub száz éves fennállása alkalmából, az Audi segítségével a Bayern elleni meccsel ünnepelhettünk. Az egy egyszeri kapcsolat volt, míg a mostani egy jóval hosszabb távú együttműködés. Hangsúlyozta, a támogatást elsősorban az utánpótlás nevelés helyzetének további javítására fordítják.

Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke üdvözölte a lépést, amely tovább mélyíti azt az összefogást, amely az Audi és a város között már korábban létrejött. Borkai Zsolt hangsúlyozta, az utánpótlásra fordított fejlesztésektől azt várja, hogy a fiatalok számára az eddiginél is nagyobb lehetőség kínálkozik a sportolásra.

A sajtótájékoztatón jelen voltak az ETO egykori kiválóságai is, köztük Keglovich László, Palotai Károly, Szabó Ottó, és a sikeredző Verebes József is. Az eseményen bemutatták a klub új indulóját is. A szerzők közül a helyszínen köszöntötték Dobrády Ákost, Nagy Balázst, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar részéről az igazgató Fűke Gézát.

A rendezvény végén Thomas Faustmann még egy örömteli bejelentést tett, amely szerint július 29-én a Bayern München All Star csapata látogat az ETO Parkba. A győri közönség várhatóan olyan sztárokat láthat, mint Oliver Kahn, Roy Makaay, vagy éppen Giovanni Elber.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.