Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 14. 07:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

"Fiatalabb szóba sem jöhet, csak idősebb" - vallja a Csillag születik énekese, akinek kizárólag a nála idősebb lányok dobogtatják meg a szívét. "Mindig idősebb barátnőim voltak. A jelenlegi barátnőm négy évvel idősebb n

"Egy lány nem csupán a szépségével tud rabul ejteni. Sőt, még az sem kell, hogy szép legyen, ha jó a kisugárzása.Egyébként a göndör hajú, kreolbőrű, kicsit latinosabb lányok az ideáljaim. És a hosszú hajúak. Az is fontos. 13 évesen voltam először szerelmes, egy három esztendővel idősebb lányba. Emlékszem, halálosan szerelmes voltam. Aztán be is teljesült a dolog, mert kapcsolat lett belőle" - árulta el Tamás.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.