Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. Október 21. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Az interneten árulták kutyáját

Az interneten árulták kutyáját

Hirdetési oldalon talált rá ellopott kutyájára egy Fejér megyei fiatalember, a hirdetőt egyelőre tanúként hallgatták ki a rendőrségen, a tolvajokat még keresik.

Kedden este az Adonyi Rendőrőrsön tett feljelentést egy 25 éves budapesti férfi, fehér színű, két és fél éves bulterrier kutyája ellopásával kapcsolatban. Elmondta, hogy a kutyát másfél hónappal ezelőtt lopták el családi házuk udvaráról, de most váratlanul megtalálta a százezer forint értékű állatot egy hirdetési oldalon. Mint mondta, kétséget kizáróan felismerte a kutyát, egyedi foltjai alapján, ezt követően felhívta a perkátai lakhelyű hirdetőt, akivel már időpontot is egyeztettek a kutya megtekintésére.

A találkozóra a bejelentővel együtt elindult a helyi körzeti megbízott is, aki távolabbról figyelte a két férfit. Amikor a sértett jelezte neki, hogy a kutyát felismeri, és az tényleg az övé, akkor ment oda hozzájuk. Miután a rendőr is meggyőződött róla, hogy a kutya felismeri gazdáját, és a sértett által korábban elmondott foltok is ott voltak rajta, azonnal lefoglalta a bullterriert, a hirdetőt pedig tanúkénti kihallgatásra kísérte be a rendőrőrsre. A férfi azt állította, hogy másfél hónapja egy szintén perkátai házaspárnál látta meg a kutyát, amely nagyon rossz állapotban volt, láncra kötve, ezért 40 ezer forintért megvette tőlük. A jószágot időközben az eredeti gazdája már visszakapta, de a lopás körülményeit még vizsgálják az illetékes rendőrkapitányságon.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.