Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 19. 14:03, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Az iskolakapuban csaptak le a haramiák

Az iskolakapuban csaptak le a haramiák

Elfogta a rendőrség azt a három tizenéves fiút, akik a gyanú szerint egy iskola kapujában raboltak ki egy arra járót Angyalföldön - értesült a HavariaPress. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra hétfőn délután érkezett segélyhívás, m

A fenyegetés hatására a sértett átadta telefonját, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről. Időközben az iskola egyik dolgozója arról számolt be, hogy szemtanúja volt a rablásnak, és szerinte a támadók egyike az iskola korábbi tanulója.

Mivel a sértett, illetve a pedagógus által megadott személyleírások megegyeztek, a rendőrök gyorsan eljutottak egy 15 éves fiatalemberhez, akit - édesanyja közreműködésével - még a délután ki is hallgattak. A 15 éves fiú és vele együtt igazoltatott 16 éves társa azt állította, hogy az iskolánál találkoztak egy ismerősükkel - egy 14 éves fiúval -, aki ezután leszólított egy diákot. A kettejük közti párbeszédről viszont azt mondták, hogy nem hallották, mert távolabb álltak, utána pedig a 14 éves fiú futva köszönt el tőlük, hogy elérjen egy villamost. A nyomozók azonban ezt a két fiút, és az időközben azonosított harmadik társukat is előállították a XIII. kerületi kapitányságra, ahol csoportos rablás gyanúja miatt indítottak eljárást velük szemben.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.