Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 09. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az óriási adósságok miatt elzárta a vizet a szolgáltató a Győri Dózsánál

Az óriási adósságok miatt elzárta a vizet a szolgáltató a Győri Dózsánál

Elzárta a vizet a Pannon-Víz Zrt. a Győri Dózsa SE sporttelepén. Az egyesület birkózóit hidegzuhanyként érte a vízhiány, és attól félnek, hogy versenyzőik feladják a sportolást. Megkeresésünkre a Pannon-Víz illetékese elmondta: a spo

A birkózó szakosztály elnökének legnagyobb aggálya, hogy a gyerekek, akik eddig náluk sportoltak - az alapvető feltételek hiánya miatt - szakítanak a birkózással.

Természetesen nemcsak birkózók problémája ez, hanem a telepen működő kilenc szakosztályé is. Azóta így szállítják a vizet a sporttelepen dolgozók, még az ott működő büfébe is. Megkerestük a szolgáltatót, hogy miért zárták el a vizet a sporttelepen? A Pannon-Víz Zrt.-től azt a választ kaptuk, hogy a Győri Dózsának 5 millió forintos tartozása van a vállalat felé, ez indokolta a drasztikus lépést. Ráadásul, a sporttelepen július 7-e óta csőtörés van, így óriási vízmennyiség szivárog a talajba. Ennek összegét - a vállalat szerint - nem számolták fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.